Dit zijn de styling tricks van Victoria Beckham

Van de altijd geweldig geklede Victoria Beckham kunnen we veel leren. Wat ze ook draagt, ze ziet er altijd stijlvol uit. Ze combineert verschillende items op zijn allerbest. Van haar willen we dus wel wat styling tips lezen!

1. Bij een turtleneck hoort een hoge staart
Een turtleneck kun je het beste dragen met een hoge staart. Een turtleneck met los haar is niet fout, maar een hoge nek met een staart staat gewoon stukken beter en Victoria weet dat maar al te goed!

2. Opvallende rokken combineer je met een witte blouse 
Om een opvallende midi rok overdag draagbaar te maken, kun je het volgens Victoria het beste dragen met een witte blouse. Gelijk heeft ze! En opvallende rok staat zoveel beter met een goede blouse dan met een opvallende top. Hier kunnen we nog wat van leren!

3. Dezelfde print combineren is een echte yes
Print op print is net als bij ons, bij Victoria ook een echte favoriet. Zij maakt hem nog beter door de print te combineren met exact dezelfde print. Oh wat doet ze dat goed!

4. Grote sweaters zijn heel stylish 
Voor deze koude winter willen we natuurlijk niks liever dan ons verstoppen in een grote trui, maar is dat ook stijlvol? Ja. Victoria laat ons zien dat je een grote trui ook heel stylish kunt dragen en dat het er echt niet uit hoeft te zien alsof je net je bed uit komt.

5. Een hele outfit in dezelfde kleur is mooier dan je denkt
Met deze outfit laat ze zien dat een outfit in dezelfde kleur supergoed kan. Zorg er wel voor dat de twee items in precies dezelfde kleur zijn, anders kun je in een keer de mist in gaan.

Wil je meer styling tips lezen?
Styling tips van de enige echte Diane von Furstenberg
Deze populaire styling track kost je helemaal niets!
Simpele styling tricks voor langere én slankere benen