Dit zijn de tofste jasjes met print

Jasjes met print zien we volop voorbij komen. En dat is niet voor niets, want ze zijn ontzettend stoer en kunnen tegelijkertijd ook heel vrouwelijk zijn! En ze zijn makkelijk te combineren. Ten eerste is het dé manier om de print-on-print trend toe te passen. Deze trend is helemaal happening het komende seizoen… En wil je daar meer over lezen kijk dan even hier! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je jasje te dragen bij knappe sneakers met print. En om het geheel juist vrouwelijk te maken kun je er ook een stel hoge hakken onder dragen. Bang voor zere voeten? Lees hier hoe je op hakken kunt lopen zonder pijn. Wat ook prima werkt is om de rest van je outfit basic te laten zodat de printed jacket de eye-catcher van de outfit is. Dit kun je heel makkelijk doen door ‘m te dragen bij een black dress of een mooie skinny jeans met een basic top.

Nu je weet op hoeveel verschillende manieren je jasjes met print kunt dragen, is het alleen nog maar een kwestie van een waanzinnig exemplaar aanschaffen. Maar soms is dit makkelijker gezegd dan gedaan… Daarom hebben wij speciaal voor jullie de mooiste printed jackets op een rijtje gezet.

P.S. Geen idee inspiratie voor een mooie hairdo? Ga dan voor deze prachtige krullen (zonder een krultang te gebruiken!).

 

jasjes met print

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”718636″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »