Dit zijn de trends die we graag terug willen zien in 2017!

Niemand weet natuurlijk zeker wat de trends precies gaan worden, maar voorspellen kunnen we zeker. Deze trends zien wij in ieder geval erg graag terug in 2017.

1. Tule/ doorzichtige stof
Deze doorzichtige stof zullen we in 2017 vooral veel terug zien in de vorm van jurken en tops. Dit kun je heel gaaf combineren met een jeans of een toffe rok. Knap behaatje of onderjurkje eronder en je bent klaar voor 2017.

2. Opvallende mouwen
Eind 2016 zagen we deze geweldige mouwen al een beetje opkomen, maar in 2017 gaan de opvallende mouwen echt hun slag slaan. We zien ze lang, met cut out, batwings en nog veel meer.

3. Wrap skirts
De mini skirt is sowieso al een item dat echt een comeback gaat maken in 2017. We gaan hem veel zien in de vorm van de wrap skirt. Deze kunnen we superleuk dragen met een panty en in het voorjaar misschien wel zonder, who knows?

4. White shirt dress
De witte blouse is een item dat altijd terugkomt. Zo ook in 2017 en dan veelal in jurk-vorm. Zo gaaf. Die gaan we sowieso dragen!

5. Tartan print
Deze print was helemaal hot in 2006 en 11 jaar later komen we hem weer tegen. De tartan print is een musthave voor 2017. In de vorm van rokjes, broeken en topjes. Combineer deze tartan print op zijn allerbest met een leer jasje voor een echte stoere look!

6. Statement oorbellen
De statement oorbellen zien we al veel, maar deze trend zal in 2017 nog veel groter worden. Ze zijn al op veel op catwalks gespot en al al in veel winkels verkrijgbaar. Deze oorbellen gaan je outfit écht helemaal afmaken!

7. Kitten heels
Als je niet zo’n fan bent van hoge hakken is deze trend echt wat voor jou! De kitten heels zijn net zo leuk als de normale pumps, maar dan met een kleiner hakje. Super leuk onder een jeans bijvoorbeeld!

Meer lezen over trends?
Dit zijn dé zes beauty trends voor aankomende winter!
> 4 nieuwe fashion trends die het proberen waard zijn
6 trends waar wij van houden maar mannen haten

PHOTO CREDITS: txns.tumblr.com