Trends die je dacht nooit te dragen! (maar nu wel doet)

Fashion trends die komen en gaan. Wat vroeger bijvoorbeeld erg in was, in de tijd van je ouders of je opa en oma, is tegenwoordig weer helemaal fashionable. Hoe vaak heb je wel niet van een ouder iemand gehoord: wat leuk, dat droeg ik vroeger ook! Maar waarschijnlijk heb je vaak genoeg een trend gezien waarvan je dacht, die ga ik echt nooit dragen! Daarom hebben wij voor jullie 10 trends op een rijtje gezet waar jij van dacht dat je ze nooit zou dragen, maar het waarschijnlijk nu wel doet!

[show_shopthepost_widget id=”970000″]

1. Croptops
De croptop, een trend die je steeds vaker op blogs en eigenlijk overal voorbij zag komen. Die ga ik NOOIT dragen dacht je toen. Zo’n blote buik, slaat toch nergens op? Hele grote kans dat er nu wel een paar van die “lelijke” blote-buik-dingen in jouw kast liggen.

[show_shopthepost_widget id=”970006″]

2. Dr. Martens
Dit kwam vroeger waarschijnlijk niet eens voor in je woordenboek. En je wist eigenlijk ook niet eens hoe die gekke, lompe en zwaar uitziende kisten heten. Dat dragen toch alleen die gothics? Maar nu: ga je voor het matte exemplaar of kies je toch de groene?

[show_shopthepost_widget id=”970015″]

3. Tuinbroek
Het heet niet voor niks een TUINbroek. Je gaat hem toch niet dragen om er leuk uit te zien? Want dat doet het toch niet.. Of misschien nu toch wel. Met een leuk t-shirt eronder en een goed paar sneakers, eigenlijk super leuk zo’n dungaree!

[show_shopthepost_widget id=”970060″]

4. Bomberjack
Veel te groot, te mannelijk, te alles. Dit wil toch niemand dragen? En wij als vrouwen al helemaal niet. We want to be feminine, en dat doen we nu in ons knapste bomberjack. Wij houden ervan.

[show_shopthepost_widget id=”970069″]

5. Lace bra
Bah, zo’n gek, kanten vormloos ding wat bijna niets aan de verbeelding over laat. Het is niet alleen raar, je hebt er ook nog eens niets aan: hallo ondersteuning, attentie push-up? Maar nu vind je die kanten schatjes heel erg cute. En je maakt je vriend er ook nog eens blij mee…

[show_shopthepost_widget id=”970081″]

6. Flared jeans
Gadver! Was het eerst in je opkwam toen je deze trend ontdekte Waarom zou je zo’n achterlijke broek aandoen met wijde pijpen. Dat is wel echt héél erg van vroeger, en het ziet er niet uit! En nu draag je er eentje in het zwart. En er liggen vast ook nog een witte en een spijkerstof exemplaar in je wardrobe.

[show_shopthepost_widget id=”970108″]

7. Kitten heels
Je draagt nooit hakken lager dan 10 centimeter, want dan draag je liever geen hakken. Hoe hoger de hak, hoe beter. Eigenlijk vind je nu die kitten heels met een hak van maximaal 5 cm best heel leuk.

[show_shopthepost_widget id=”970315″]

8. Sokken in je schoenen
Tuurlijk droeg je wel eens ‘gewone’ sokken in je schoenen, want anders loopt het niet bepaald lekker. Maar we hebben het over opvallende sokken in je schoenen die expres goed zichtbaar zijn. Waarom vond je dat zo lelijk? Inderdaad, dat snappen wij ook niet!

9. Kort koppie
Als klein meisje droomde je al van lange haren zoals Rapunzel. Logisch dat jij het ook zo lang wilde laten groeien. Korte haren was altijd je aller grootste nachtmerrie, totdat je opeens in de kappersstoel zit. Schaar erin, bye, bye lange haren en hello shortie! Geen traantje gelaten.

[show_shopthepost_widget id=”970342″]

10. Donkere lipstick
Maar dat is lelijk! Alleen enge, oude en boze vrouwtjes droegen een donker kleurtje op hun lippen. Of van die alternatieve mensen wiens lievelingskleur zwart was, en dat lieten zien in hun kleding, make-up en nagellak. Maar, hoe veel donkere lipsticks stonden er ook alweer op jouw make-up tafeltje? En zeg eerlijk, jij hebt niet alleen donkere lipstick maar ook genoeg zwarte kledingstukken, schoenen én nagellak!

Source: Look de Pernille