Drankjes die je een strakke buik geven

Deze flat belly drinks geven je net dat laatste zetje wat je nodig hebt om een summerproof body te bouwen.

1. Flavored water 

Gehydrateerd blijven is heel belangrijk wanneer je druk bezig bent om fit te worden voor de zomer! Door veel water te drinken help je je lichaam de juiste vochtbalans te vinden en vermindert de kans op een snack attack. Om het water een extraatje te geven is het fijn om er citroen of munt aan toe te voegen. Het is super lekker om je flesje met heet water te vullen samen met de munt en citroen en een nacht in de koelkast te laten.

2. Watermeloen smoothie 

Zolang de watermeloen smoothie geen toegevoegde suikers bevat, is het een briljante smoothie om je (buik)vet te verminderen. Watermeloen bevat veel voedingstoffen die je lichaam helpen met het verbranden.

3. Iced peppermint thee 

Deze mint dorstlesser is super fris en het aller-lekkerst op een warme zomerdag. Daarnaast is het een super effectieve belly flattener. Mint stimuleert een super snelle verbranding en is dus super handig om te drinken na een frietje, ijsje of hamburger.;)

4. Ananas frappé 

Dit blended drankje smaakt naar strand-in-een-glas. Voeg een eetlepel lijnzaadolie toe om de onverzadigde vetzuren te killen en done!