Drie warme drankjes die nèt even iets anders zijn dan normaal

Wij hebben drie heerlijke winterdrankjes gevonden met drank waar je letterlijk en figuurlijk warm van wordt! Woohooo, we like! Kwijl, eh…, lees snel verder!

1. Prosecco thee
Alle alcoholliefhebbers moeten we toch een beetje teleurstellen. Het is namelijk geen echte prosecco, maar thee met het smaakje van prosecco. Maar dan hebben we ook wel weer goed nieuws: je kunt het de hele dag (en nacht) doordrinken. YES! De thee is tot nu toe helaas alleen verkrijgbaar bij de Amerikaanse Aldi, maar wie weet werkt komt het al snel hiernaartoe.

2. Warme choco met rode wijn
Onze favo drankjes, maar dan met elkaar gemixt. Whaa! Nooit meer kiezen tussen hot choco en glühwein! Je hebt een pan nodig waar je chocolademelk en rode wijn in gaat maken. Mix drie theelepels cacaopoeder, vier theelepels suiker en een beetje zout met elkaar. Roer er daarna twee à drie eetlepels melk doorheen en een half kopje rode wijn. Tenzij je er natuurlijk meer wijn in wilt doen. Breng alles aan de kook en blijf roeren. Tip: top it off met wat kleine marshmallows and enjoy!

3. Tiramisu Martini
We love tiramisu en martini, en ook hier worden deze favo’s weer gecombineerd! We hebben een heerlijk recept voor je!

Ingrediënten
– 30ml Avión Espresso Tequila
– 20ml Kahlúa Coffee likeur
– 30ml Nespresso Espresso koffie
– 10ml Baileys
– Room als topping

Bereidingswijze
Mix de tequila, koffie likeur en espresso in een shaker. Shake en giet ’t dan in een Martini glas. Gebruik een barlepel en voeg langzaam de Baileys toe aan het glas. Zorg ervoor dat er een laag ontstaat onderin het glas. Voeg een scheutje room toe als topping en tadááá, smullen maar!

READ NEXT
> De allerlekkerste cocktailrecepten voor Kerst!
> 5 eenvoudige cocktails die je in twee minuten klaarmaakt!
> 11 gedachtes als je wakker wordt met een kater