Een easy, zomerse make-up look voor werk

Moet jij de hele zomer doorwerken met slechts een paar weken vakantie of maar een paar vrije dagen? Of heb je een bijbaantje die je deze zomer even op fulltime basis uitvoert? Hè, herkenbaar. Probeer er toch het beste van te maken. Bijvoorbeeld met een goede zomerse make-up look die easy done is! Zo sta je niet uren voor de spiegel en kun je er toch heel snel heel leuk uitzien.

Stap 1: Als basis van de look kun je het beste kiezen voor vloeibare foundation in een transparante kleur. Breng dit heel lichtjes aan met een sponsje. Poeder het af met een nude tint poeder. Breng dit aan met een kwast voor een luchtig effect. 

Stap 2: Bedenk welk accent je wilt leggen op je ogen en lippen. Kies voor een transparante oogschaduw en breng het lichtjes aan. Houd je lippen ook neutraal door bijvoorbeeld te gaan voor een peachy lipstick. 

Stap 3: Nu kun je verder gaan met je wenkbrauwen. In de zomer is het mooi als ze niet te zwaar zijn. Kleur alleen de gebleekte haartjes in en zorg dat ze goed in vorm zijn.

Stap 4: Om de look compleet maken kun je iets van blush aanbrengen. Zo heb je een frisse make-up look en ben je helemaal ready voor je werk!

READ NEXT:
5 mind-blowing eyeliner hacks!
22 herkenbare gedachtes tijdens het aanbrengen van eyeliner!
Deze make-up past het beste bij jouw oogvorm!

Source: Weandthecolor