Een panty met print: zo combineer je hem

Panty’s, we hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Als ze niet goed zitten of constant afzakken, gooien we hem het liefst meteen in de prullenbak. Maar tegelijkertijd kunnen we er echt niet zonder, het is wel dé manier om onze rokjes en jurkjes te dragen in de kou. Want zo vaak kunnen we in Nederland nou eenmaal niet met blote benen naar buiten.

Gek op printjes!

Een printje op je panty? Dat kan zeker leuk zijn. Houd de rest van je outfit dan wat rustiger en zorg ervoor dat je panty de eye catcher is van je outfit. Daarnaast zijn wij nog steeds dol op netpanty’s! We zagen ze aan het begin van dit jaar en afgelopen zomer overal terugkomen, op de catwalk en in de winkels. Heel knap onder een rokje maar zeker ook onder een ripped jeans, voor een extra edgy look. Kies hierbij wel voor een klein patroon. Als ze wat groter zijn, kan het snel ordinair overkomen.

Een stipjes panty kun je sexy dragen met een laarsje met een hoge hak voor een avondje uit, maar je kunt hem ook gewoon overdag dragen met een sneakertje of een loafer! Nog niet overtuigd? Na het zien van de lookjes hieronder weten wij zeker dat jij de panty met print gezellig vindt!

Nooit meer de verkeerde
> Zo kies jij de perfecte dikte van je panty

Word jij er gek van dat je je panties na een halve dag dragen al weg moet gooien omdat je een ladder hebt?
> Dan zijn dit de tips voor jou!

En zo blijven je billen ook nog eens warm!
> Eindelijk de oplossing: zo zakt je panty dus NOOIT meer af