Er is een nieuwe Netflix-film met Peter Kavinsky

Het is nog geen twee weken geleden dat de film To All The Boys I’ve Loved Before op Netflix is gekomen, maar morgen is het alweer tijd voor een volgende veelbelovende film met DE Peter Kavinsky.

Voor wie hem nog niet kent, hij is de hottie uit To All The Boys I’ve Loved Before en is binnen twee weken de crush van bijna elk meisje geworden. In het echte leven luistert hij naar de naam Noah Centino, maar wij blijven liever bij zijn karakter Peter Kavinsky noemen.

Voor de fans van de Netflix-serie Stranger Things hebben wij ook goed nieuws, want Barb (Shannon Purser) is de andere hoofdrolspeelster van deze nieuwe film!

Sierra Burgess Is A Loser

De film heet Sierra Burgess Is A Loser. Het gaat over Sierra Burgess, een vriendelijke maar onpopulaire studente. Maar op een dag stuurt de populaire Jamey (Noah Centino) haar een berichtje, denkende dat hij een berichtje stuurt naar de populaire Veronica (Kristine Froseth). Het klikt meteen tussen de twee, maar wat Sierra niet vertelt, is dat zij eigenlijk niet de populaire Veronica is.

Ben je net zo excited over deze film als wij? Kijk hem morgen op Netflix!

READ NEXT
>In september komt Coco op Netflix te staan
>De Videoland serie die je NU wil kijken
>Er komt een nieuwe Netflix-serie van de makers van Riverdale