Fashion lessen die we van Claire Underwood hebben geleerd

Tja, stijl heeft ze in ieder geval die Claire Underwood. Alles wat ze draagt straalt klasse uit terwijl ze vooral minimalistische kleding draagt die perfect zijn uitgesneden en mooi aansluiten op haar lichaam. Daar kunnen we een hoop van leren.

1. Haar kleding zit gegoten

Alle kleding die ze draagt, sluit perfect aan op haar lichaam. Zelfs driekwart van haar kleding in House of Cards is speciaal voor haar op maat gemaakt. Natuurlijk hangt hier een prijskaartje aan maar jij kan dit makkelijk voor elkaar krijgen als je even langs gaat bij een kleermaker.

2. Vrouwelijke kleding

Claire draagt bijna geen broeken. Ze bezit geen enkele jeans en zeker geen trainingsbroek. Als Claire wil chillen dan doet ze dat in haar zwarte of blauwe zijden pyjama. Je ziet haar voornamelijk in lange kokerrokken en getailleerde jurken. Dit maakt haar vrouwelijker en tegelijk machtiger.

3. Geen prints

Er is een print waar je Claire in zal zien en dat is een gestreepte blouse. Maar daar blijft het bij. Haar kleurpalette is zwart, wit en houtskool. Alle kleuren blijven rustig, zo draagt ze af en toe donkerrood, paars en lichtgrijs.

4. Accessoires

Nee, accessoires zie je niet veel bij Claire en als ze dan iets draagt dan is het een klassieke parelketting. Af en toe draagt ze een dunne armband en natuurlijk haar Cartier horloge.

5. Hakken

Heb je haar ooit op schoenen zien lopen waar geen hak onder zit? Ja, met het hardlopen heeft ze nog net sneakers aan. Maar daarnaast loopt ze dag en nacht op hakken. Van Manolos tot Louboutins. Deze vrouw wil niet anders.

 Wil jij ook op hakken kunnen lopen?
Op hakken lopen doe je zo!

Wil je net zo’n kwalitatieve kledingkast als Claire?
In deze items mag je dit jaar investeren!

PHOTOCREDITS : GLOSSBOUDOIR