Fashion mysteries ontrafelt: waar blijven die sokken?

Verdwaalde sokken: het is een probleem waar eigenlijk iédereen last van heeft en een probleem dat ons al jaren tergt. Een groot mysterie dat haast onoplosbaar lijkt te zijn… Waar blijft toch die éne sok? Je kent het vast ook: je draait een fijn wasje (nou ja, dat doet de wasmachine voor je) en er komen minder sokken uit dan erin gingen. Wist je dat we gemiddeld 1 sok per maand verliezen? Dat zijn zo’n 12oo sokken in een leven. Bizar… Silvercreek kent het probleem ook en speelt er op een super grappige, stijlvolle en goede manier op in.

Lost and found

We vertelden je al eerder dat sokken accessoires zijn die je aan je collectie wil toevoegen, want hiermee maak je je outfit in een handomdraai nog knapper en stijlvoller. Ook perfect voor jou als je sneaker-addict bent. Want zo kan je jouw favoriete sneakers ook tijdens de koude winterdagen dragen zonder dat je koude voeten krijgt (bekijk ook deze tips om lekker warm en stijlvol te blijven). Met sokken met een print of een opvallende kleur maak je je look ook net wat spannender.

De limited edition Lost & Found socks van Silvercreek wil je ook hebben: ze zijn lekker sporty en passen goed bij iedere outfit doordat ze zwart met wit zijn. Maar het wordt nog beter, deze sokken zijn niet alleen stijlvol, je steunt ook nog eens het goede doel als je een paar Lost & Found sokken aanschaft. Want Silvercreek doneert het volledige bedrag dat je er aan besteed aan 3FM Serious Request. Win-win! Ga jij de sokken ook shoppen? Je vindt ze hierShare je aanwinst en laat zien dat je mee doet!

Zo vind je jouw eigen sokken terug

Om het fashion mysterie dan toch nog op te lossen, kan je de tips hieronder gebruiken. Zo vind je je sokken voortaan wel weer terug of nog beter: voorkom je ook dat ze kwijtraken.

1. Check de rest van je was
Soms draait de was je sok in een broekspijp of hoeslaken. Het kan dus zijn dat je soms een verloren sok tegenkomt wanneer je je bed gaat verschonen of besluit die ene broek weer uit de kast te trekken.

2. Hongerige wasmachine
De uitspraak ‘de wasmachine heeft m’n sokken opgegeten’ is misschien niet zo gek als je dacht. Oké, je wasmachine eet ze niet écht op, maar soms blijven ze onder het deurtje van de machine haken. Heb je daar al eens gekeken? Grote kans dat je een hele verzameling terug vind!

3. Stop je sokken in een waszakje
Je BH’s mogen altijd in zo’n handig waszakje de was in. Die kun je ook mooi voor je sokken gebruiken! Zo weet je precies wat er ingaat en uitkomt (of niet).

Meer accessoires shoppen om je outfit een update mee te geven?
6 basis accessoires die iedere outfit mooier maken

Een zwarte jas geef je een update met een knappe sjaal:
> Shop hier de mooiste statement sjaals

Mutsen wil je ook shoppen nu het steeds kouder wordt:
Hier ga je je hoofd mee warm houden deze winter