Het accessoire waarvan je niet wist dat je het wilde hebben

De juiste accessoires maken iedere outfit af. Met een knappe statement ketting op een basic tee zit je altijd goed. Een sjaal, een mooi horloge of een knappe armband zijn ook basis accessoires die altijd mooi staan. Je hebt vast wel een aantal favoriete sieraden die je vaak omdoet of een horloge die je iedere dag draagt, maar er is één accessoire dat je misschien ook wel aan je collectie wil toevoegen: sokken!

One can never have enough socks

Sokken kunnen jou er in een oogopslag nog knapper uit laten zien. Afgelopen zomer zagen we de fishnet sokken volop in het straatbeeld bij alle modemeisjes. Nu willen we natuurlijk warmere sokken dragen om onze voeten warm te houden. Het is ook de perfecte oplossing voor alle sneaker-addicts (heb je deze populaire sneakers al gezien?). Want eerlijk is eerlijk, sneakers in de winter kunnen ons soms behoorlijk koude enkels bezorgen. Draag een paar kleurrijke sokken of sokken met een gekke print boven je sneakers uit om je outfit net wat spannender te maken! Helemaal leuk als de rest van je outfit vooral zwart is en niet zoveel opvalt. Je kan eindeloos combineren.

Trending

Sokken van lurex zijn ook erg populair op het moment. Draag deze stunners ook in je sneakers of in je laarsjes en zorg dat ze er een stuk bovenuit komen. Wist je trouwens dat je sokken altijd beter in een maat groter kan kopen? Omdat ze (meestal) van katoen zijn gemaakt, krimpen ze sneller. Dat kan je dus maar beter voor zijn. We zetten onze favorieten voor je op een rijtje! Hier maak je jezelf of iemand tijdens de feestdagen vast en zeker heel blij mee. Welke ga jij shoppen?

Fashion mysterie opgelost:
> Zo raken je sokken kwijt

Op zoek naar een kledingcombinatie die altijd werkt?
> Bekijk het hier

Wil je de perfecte little black dress vinden?
Dit is waar je op moet letten

[show_boutique_widget id=”659472″]