Fashionblogger Lizzy van der Ligt brengt eerste boek uit over hotspots in Ibiza

Foto door Gigi Hollanders

Het liefst stappen we morgen op het vliegtuig naar Ibiza. Een eiland vol leuke restaurantjes, shopadressen en Instawaardige plekken. Kortom een must om heen te gaan. Lizzy van der Ligt deelt haar favorieten in het nieuwe boek: ‘Ibiza Stories’.

Lizzy van der Ligt, bekend van haar eigen kledingmerk: Le Cafe Noir Studio, haar YouTube kanaal en Instagram, beviel dit jaar van haar dochtertje Jagger en haar huwelijk op Ibiza met Yuki van Kriss Kross Amsteram staat ook al op de planning. Hoe druk ze ook was, een boek over Ibiza moest en zou er komen. Elke zomer stond haar dm box vol met berichtjes over haar favoriete plekken in Ibiza en daarom bedacht ze er een boek over te schrijven. Met succes, ze werd overspoeld met lieve reacties.

Tweede thuis

Het boek staat niet alleen vol met leuke hotspots, maar ook met interviews met Lizzy’s vriendinnen van het eiland en herinneringen van vroeger. Ibiza voelt voor Lizzy van der Ligt als haar tweede thuis. Waarom Ibiza Lizzy’s favoriete plek is om te komen is duidelijk. ‘Amsterdam is al vrij, maar Ibiza is nog veel vrijer. Ik voel dat mensen hier minder snel oordelen.’ Dat heeft ook invloed op haar kledingkast. ‘Het voelt in Ibiza gewoon anders. Daar trek ik bijvoorbeeld vaker gehaakte broeken aan of kledingstukken die doorschijnend zijn’, zegt Lizzy in een interview met Wendyonline.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)