Vergeet high tea, dit is waar jij heen wil met je vriendinnen

Drink jij het liefst de hele dag door thee? Dan ben je misschien wel eens met vriendinnen naar een high tea geweest. Heerlijk theeleuten met de lekkerste sandwiches, taartjes, cakes en andere guilty pleasures. Maar zeg nou zelf, vind jij het vaak niet nóg gezelliger om wijn te drinken met je vriendinnen? Wij ook. Skip de high tea daarom en ga naar een high wine: net zo lekker eten, maar een nog lekkerder drankje. We hebben de beste high wine hotspots voor je op een rij gezet.

1. Wijnbar diVino – Amsterdam

Gek op Italiaanse hapjes? Dan wil je naar Wijnbar diVino gaan in de Jordaan in Amsterdam. Tijdens deze high wine kan je veel verschillende soorten wijn proeven en je ondertussen volproppen met olijfbrood, olijven, kaas, salami en prosciutto. Klinkt goed, toch? Je kan er ook voor kiezen om tijdens de high wine te dineren met pasta. Sounds even better.

https://www.instagram.com/p/5pfIM1PMkX/?taken-at=1537939

2. The Dylan – Amsterdam

Wil je echt een hele luxe high wine meemaken? Dan is The Dylan een aanrader. The Dylan is een luxe 5-sterren hotel dat zich aan de Keizersgracht in Amsterdam bevindt. Je zit midden in het centrum van Amsterdam, dus je kan na of voor (of voor én na) de high wine nog lekker winkelen. De amuses die je krijgt zijn ook echt heerlijk en luxe.

https://www.instagram.com/p/BGoWoSzsi3S/?taken-by=hotelthedylan

3. Anne & Max – verschillende steden

Bij Anne & Max heb je het gevoel alsof je in je eigen huiskamer zit, met een aantal onbekenden wel, maar oké, je begrijpt wat we bedoelen. Bij Anne & Max kan je high wine’en in veel verschillende steden! Misschien ook wel in een stad bij jou in de buurt. Hapjes ontbreken zeker niet en ze zijn ook nog eens érg lekker.

4. Hugh – Rotterdam

Een fijne sfeer, mega lekkere hapjes, goede wijnen en een leuk interieur: je vindt het allemaal bij Hugh in Rotterdam. Hugh is ook een cocktailbar en een club. Je kan je hier dus de hele avond en nacht vermaken. Eerst wijn, dan cocktails en dan lekker dansen? Yes, please. Je vindt Hugh om precies te zijn in het Hilton hotel op de Kruiskade in Rotterdam.

https://www.instagram.com/p/BcesqB3hO6r/?taken-by=hugh_rotterdam

5. Euromast – Rotterdam

Deze high wine is dus letterlijk high, high in the sky. Met een supermooi uitzicht over de skyline van Rotterdam kan jij gezellig met je vriendinnen van verschillende wijntjes en lekkere hartige hapjes genieten. Ook romantisch om dit met je lover te doen. (Bekijk deze winter date ideeën ook).

https://www.instagram.com/p/Bdno-mwgFqA/?taken-at=57206

6. UNO – Den Haag

In Den Haag vind je aan de Grote Markt het restaurant UNO waar je ook mee kan doen aan een high wine. Je kan kiezen uit vier verschillende hapjes met daarbij vier verschillende bijpassende wijnen. Het loungeachtige interieur ziet er ook leuk uit.

https://www.instagram.com/p/_wrM4BhPo_/?taken-at=238827702

7. Aperitivo – Utrecht

Bij Aperitivo in Utrecht kan je in de Vinkenburgstraat een beetje je eigen high wine creëren. Je mag zelf drie speciale wijnen uitkiezen, die jij lekker vindt. Als je ook van bier houdt, zou je ook voor een high beer kunnen gaan! In twee gangen komen verschillende hapjes ook op tafel te staan. Als je van nacho’s houdt, wil je hierheen gaan 😉 Dat wordt genieten!

https://www.instagram.com/p/BHhRHkyjmEK/?taken-at=1227579

Hou je het vanavond nog even bij een filmavond met je vriendinnen?
Deze films wil jij met je vriendinnen kijken

Matchende tatoeages nemen?
23 x de mooiste tatoeages voor jou en je beste vriendin

The struggle is real:
Maar zo raak je nooit meer je vrienden kwijt tijdens het stappen