Feestje in de winter? Dit kan je aan

Outfits tijdens een feestje… We appen iedere vriendin een week van te voren met outfit opties of gaan zelfs naar de stad om speciaal voor het feestje een nieuwe outfit te shoppen en nu wordt het ook nog eens winter. Is het dan warm binnen of juist niet? En als het dan warm is binnen hoe kan je er dan voor zorgen dat je het buiten niet ijskoud krijgt?

Wij hebben verschillende outfit opties voor een feestje in de winter opgezocht en vertellen je hoe je het combineert.

Blazer/Blazerdress

De blazer heeft toch zoveel doeleinden… we love it. Het is netjes en als je het goed combineert kan je het makkelijk aan tijdens een feestje. Draag bijvoorbeeld een body onder de blazer zodat het stijlvol en sexy oogt. Liever een jurk? Kies dan voor de blazerdress. Stijlvol maar net even wat feestelijker dan een broek.

Jurk

Jurk met lange mouwen

Een jurk draagt iedereen wel tijdens een feestje. In de zomer zonder mouwen en in de winter met lange mouwen. It is as simple as that. Maxi of mini, panty eronder en je hebt het niet meer koud. Is het écht koud buiten? Kies dan voor een hoge laars tot over je knieën.

Mesh Shirt

Dit shirt lijkt heel koud omdat het dun stof is, maar het houdt nog best veel warmte binnen. Met de meshtop moet je het niet erg vinden om een beetje bloot te zijn, want het staat het mooist met een mooie bralette eronder. Doordat het best bloot is, trekt de top al best veel aandacht en kan je het het best combineren met een simpele broek of rok.

Blouse met lange mouwen

Een blouse is niet heel erg spannend op zich. Mensen dragen het makkelijk naar hun werk en daar is niet echt iets feestelijks aan……toch. Maarrrr een blouse in een aparte stof zoals satijn of een blouse met opvallende details zoals grote gouden knopen kan je makkelijk aan naar een feestje.

Omdat je dan kiest voor een blouse die al vrij opvallend is kan je of all the way gaan voor (als je ervan houdt) een drukke broek qua print of stof om jezelf nog opvallender te maken, of je houdt de onderkant juist rustig omdat een satijnen blouse al druk genoeg is aan de bovenkant.