Friendsgiving: zo maak je nieuwe vrienden

We hebben het allemaal weleens voorbij zien komen: het Amerikaanse Thanksgiving. Op deze speciale feestdag ben je dankbaar voor je familie, vrienden en voor de lekkere gevulde kalkoen die op tafel staat (yum!). Helaas zijn wij Nederlanders een veelte nuchter volkje voor deze feestdag. Eigenlijk is dit best jammer, want hoe leuk zou het zijn om nieuwe mensen te ontmoeten onder het genot van een heerlijke maaltijd? Hier heeft de service Bumble BFF iets leuks op bedacht.

Bumble For Friends

Bumble is de eerste app die daten, het zoeken van nieuwe vrienden en werkrelaties bij elkaar brengt in één sociaal platform. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar nieuwe kamergenoten of iemand nodig hebt die even een hamburger met je gaat eten na het sporten, is Bumble het perfecte platform. Kies een omgeving waarin je nieuwe vrienden wil vinden en het swipen kan beginnen!

Friendsgiving

Niet iedereen vindt het fijn om via een online platform op zoek te gaan naar nieuwe vrienden. Dit snappen wij heel goed! Het is ook erg spannend om met iemand af te spreken die je nog nooit in levenden lijve hebt gezien. Voor deze mensen is er nu: Friendsgiving. Een dag die in het teken staat van het ontmoeten van nieuwe vrienden, geïnspireerd op het traditionele Thanksgiving. Met Rens Kroes als hoofd van de keuken zal jij samen met andere Bumble gebruikers een overheerlijk diner bereiden. Ook Juultje Tieleman en Rianne Meijer zullen aanwezig zijn, dus dat beloofd een groot feest te worden.

Aanmelden

Lijkt het jou ook leuk om naar Friendsgiving te gaan? Dit kan! Op 21 november wordt namelijk het eerste diner georganiseerd in het prachtige Villa Nicola in Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via de BFF-modus in de gratis app. Mocht je het nog een beetje eng vinden om alleen te komen, dan mag je ook een gast meenemen. Zij moeten dan ook even de app downloaden en zich aanmelden via de BFF-modus app. Volg het stappenplan hieronder en wie weet heb jij binnenkort een gezellige avond met een hele nieuwe vriendengroep.  

1. Download Bumble
2. Stel een BFF-profiel in
3. Begin met swipen
4. Match met het Friendsgiving-profiel