Fun fact: we kopen voor het eerst in de historie meer sneakers dan hakken

Hoe fan wij ook zijn van een goed paar killer heels, een sneaker zit wel héél fijn aan onze voeten. Wij houden van de sneaker en de sneaker houdt van ons.  Dat de sneaker populair is niks nieuws, maar nu is uit onderzoek van Mintel gebleken dat vrouwen massaal meer sneakers dan hakken aanschaffen. En dat is voor de aller-aller-aller eerste keer in de historie!

We moeten toegeven dat een sprintje trekken voor de bus of lopen over de straatjes van Amsterdam een stuk makkelijker gaat op sneakers dan op een paar heels van 10cm (want, voor minder gaan we natuurlijk niet). Maar dragen we ook meer sneakers dan hakken. JA, zeker! Het onderzoek heeft aangetoond dat we de gehakte schoenen tegenwoordig graag aan de kant zetten voor een paar sneakers. Maar liefst 59% van de ondervraagde geeft aan meer sneakers te dragen tegenover 12% op hakken. Omdat we dat heel goed begrijpen brengen we bij deze een ode aan deze fantastische schoenen.

Ode aan de sneaker

Een groot voordeel van de sneakers, is dat je jezelf niet hoeft te kwellen met pijnlijke hakken. Ander pluspuntje, de sneakers kan je eindeloos blijven combineren. Of het nou herfst, lente, zomer of winter is. Dit is de schoensoort die we het hele jaar door willen shoppen en dragen. Je draagt de sneakers onder jeans, onder jurkjes, onder shorts en onder een pantalon. En de tofste sneakers van het moment hebben we natuurlijk voor je uitgezocht. Bekijk en shop deze hieronder!

In vuur en vlam van deze beauties..
De sneakers waar wij helemaal weg van zijn

What do YOU think?
Wat vinden wij er nou van: De dad sneakers

Deze maken iedere outfit af
> De sneakers die nooit uit de mode gaan

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »