Gepersonaliseerde sieraden onder de 50 euro

Van schoenen en kleding hebben we nooit genoeg, maar sieraden.. It’s an addiction! Ook al ziet je outfit er nog zo mooi uit, soms mist er gewoon nog iets. Sieraden zijn de key. Met sieraden maak je je outfit in één keer nog knapper. Wij hebben de leukste must have sieradentrend voor je gespot. Alle it-girls dragen hem. De trend die écht niet mag ontbreken aan je collectie: gespersonaliseerde sieraden.

Personal Touch

Gepersonaliseerde sieraden blijven we leuk vinden. Ze zijn even weggeweest, maar toch echt hier to stay. Je droeg ze vroeger vast ook al: kettinkjes of armbanden met je voorletter eraan of misschien zelfs met je hele naam.  Je kunt je eigen initiaal dragen of die van een van je loved one(s). Ze zijn te vinden in zilver, goud en rosé en ze zijn dus makkelijk te combineren met al je outfits en andere sieraden. Zo geef je jouw look meteen een mooi detail.

Oorbellen, ringen, armbanden en kettingen… Wij hebben alvast de mooiste exemplaren voor je op een rijtje gezet. En deze pareltjes zijn allemaal onder de 50 euro. Een mooi persoonlijk sieraad zonder dat je er een fortuin aan hoeft uit te geven. Dat willen we toch allemaal? Bekijk en shop ze hieronder!

Je kent hem vast nog van vroeger..
Dit wordt de grootste accessoire trend van deze lente

Pinky swear
De nieuwste trend op het gebied van ringen

It’s an essential!
De mooiste statement oorbellen onder de 20 euro

[show_boutique_widget id=”704894″]