Gezonde drankjes voor op het terras

Ook zo'n zin om het terras op te gaan met je vriendinnen?

De lente is begonnen en als het even kan dan schieten we het terras op. Met een zonnebril op je neus, (zo vind je de zonnebril die perfect past bij jouw gezichtsvorm) fijn genieten van een lekker drankje. Maar oops... We zijn de afgelopen tijd nèt zo gezond bezig geweest (en doen allemaal mee met de #100daysHKMX challenge). En ook al mogen we onszelf af en toe best wel even verwennen, we willen onze gezonde levensstijl niet gelijk aan de wilgen hangen! Wij hebben daarom de gezonde drankjes, die je op het terras kunt bestellen, voor je op een rij gezet.

Spa rood met citroen

Spa rood met citroen is erg lekker en is het ideale drankje als het warm is. Het werkt dorstlessend door het schijfje citroen (en is daardoor direct minder saai!).

Verse muntthee

Dit is misschien niet weggelegd voor de àllerwarmste dagen van het jaar (maar dat duurt ook nog wel even…). Tot die tijd is het een prima idee om op het terras verse muntthee (met een beetje honing) te bestellen.

Groentesappen

Een vruchtensapje is zeker wel gezond, alleen kun je hier niet teveel van drinken, omdat het (naast vitamines) ook veel fruitsuikers bevat. Ga daarom eens voor een lekker groentesapje, zoals wortelsap, tomatensap…Er zijn talloze combinaties mogelijk, dus er zit vast iets lekkers bij! (Het zal je verbazen hoe verrassend lekker dit is).

Alcohol

Bij het woord ”terrasje”, denken velen van ons denken direct aan een alcoholische versnapering. Gelukkig zijn er ook voor alcoholische drankjes, genoeg gezondere alternatieven te verzinnen. Eerder schreven wij over de “gezonde” drankjes die je kunt bestellen aan de bar. (Drink wel voldoende water tussendoor, want je verliest extra vocht als je in het warme zonnetje zit).

Nu je dit weet kun je eindelijk ècht ongestoord genieten terwijl je op het terras zit! Welke drankjes bestellen jullie het liefst?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites