GIVEAWAY #7 – Beautypakket

UPDATE: De winnares heeft inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen! Probeer vooral nog mee te doen met onze andere win-acties > GIVEAWAY #9 – Handbagage koffer van SUITSUIT

 

Ho, ho, ho! Good morning! Het is vandaag dag 7 van de MonStyle’s Mega Madness Month en het item van vandaag wil je zeker niet missen. Wij geven namelijk een Invisibobble, Merci Handy Flower Power, The Original MakeUp Eraser Black en een Beautyblender weg! Hoe leuk is dat?!

Invisibobble
Welke vrouw vindt het niet superirritant wanneer er een lelijke knik in je haar achterblijft na het dragen van een updo? No worries, invisibobble lost het voor je op! Dit elastiekje kun je namelijk gerust de hele dag in je haar hebben zitten, zonder dat het je haar beschadigt en dus ook zonder die lelijke knik achteraf. En er zitten geen metalen onderdelen aan, dus het is extra lief voor je haar!

Merci Handy Flower Power
En nog iets fijns: eindelijk eens een anti-bacteriële hand gel die er én schattig uit ziet, en ook nog eens heerlijk ruikt! Flower Power van Merci Handy is superhandig voor onderweg.

Beautyblender
Naast onze haren en handen, geven we natuurlijk ook veel om onze make-up. Heb je altijd moeite met het perfect blenden van je make-up? Dan kun je nu een derde cadeau winnen: een Beautyblender! Superfijn en makkelijk in gebruik. De perfecte tool voor je dagelijkse make-up routine.

The Original MakeUp Eraser Black
En om al je make-up er weer van af te kunnen halen, krijg je daarnaast ook The Original MakeUp Eraser Black cadeau! Deze doek verwijdert je make-up met water. Het klinkt onmogelijk, maar het is echt zo. Gooi hem naderhand in de wasmachine en je kan hem opnieuw gebruiken. Kortom, vier echte musthaves voor in je make-uptas.

Meedoen?
Ben je nu ook helemaal in love en wil je dit beautypakket winnen? Doe dan snel het volgende:

  • Volg Manon op Instagram @manon.meijers
  • Geef hieronder in de comments aan waarom jij wilt winnen!

Over een week wordt de winnares bekend gemaakt door middel van een persoonlijk bericht via Facebook. Good luck!

P.S.: benieuwd naar de prijs van morgen? Kijk dan op @monstylebymanonmeijersstyling!

READ NEXT
> R.I.P haarelastiekjes
> Contouren voor dummies!
> Deze foundation stick wil je hebben!