Goed nieuws, je Netflix verslavingen worden deze maand aangevuld

Slecht weer? geen probleem

Wat ons betreft mag het deze maand iedere dag regenen. Want Netflix vult deze maand weer onze favoriete series aan.

The Bridge Seizoen 3 – 1 mei

Mysterie

Een ontzettend spannende serie die op ieders wishlist zou horen te staan. Deze Deens-Zweede tv-misdaadserie heeft inmiddels drie seizoen. Met ieder seizoen weer een meeslepend verhaal waarin verschillende moorden worden opgelost.

IMDB: 8,6/10
Rotten tomatoes: Nog geen score

Modern Family Seizoen 7 – 1 mei

Comedy

De meest grappige serie die in de voetsporen treed van Friends. Deze maand komt namelijk het zevende seizoen al weer online op Netflix. Aan één stuk door kijken.

IMDB: 8,5/10
Rotten tomatoes: 60%

Sense 8 seizoen 2 – 5 mei

Amerikaans, mysterie, drama, sci-fi, thriller

Acht vreemden staan met elkaar in verbinding met elkaar door middel van dromen en visioenen. Ze zijn mentaal en emotioneel aan elkaar verbonden en proberen uit te zoeken waarom ze deze connectie hebben. In het eerste seizoen leer je de acht personages kennen en afgelopen jaar is er een Kerstspecial uitgekomen. Binnenkort verwachten we weer een nieuwe seizoen!

IMDB: 8.4/10
Rotten tomatoes: 96%

Master of None Seizoen 2 – 12 mei

Comedy

Master of None volgt het verhaal van Dev, een acteur in New York, en volgt de ups en  die hij meemaakt als acteur en hopeloos romanticus.

IMDB: 8,2/10
Rotten tomatoes: 100%

Unbreakable Kimmy Schmidt Seizoen 3 – 19 mei

Comedy

Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) wordt na 15 jaar gered uit een ondergrondse bunker en besluit een nieuw leven te starten in New York. Ze wil dolgraag een normaal leven maar komt onderweg veel obstakels tegen.

IMDB: 7.9/10
Rotten tomatoes: 97%

Bloodline seizoen 2 – 26 mei

Amerikaans, drama, thriller

Een intrigerend verhaal over een welgestelde familie met veel donkere geheimen. Het verhaal speelt zich af in een prachtig hotel op de Keys in Florida. Hoofdrolspeler John Rayburn (Kyle Chandler) doet er alles aan om de goede ‘Rayburn’ naam te behouden.

IMDB: 8.3/10
Rotten tomatoes: 63%

House of Cards Seizoen 5 – 30 mei

Hier hoeven we niet heel veel meer over te vertellen. Deze geniale serie speelt zich af in het Witte Huis waar Francis and Claire Underwood samen proberen hun doelen te behalen. Op de meeste manipulatieve en ambitieuze wijze.

IMDB: 9.0/100
Rotten tomatoes: 84%

 Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites