Hakken waar je de hele avond op kan dansen

Er gaat vanavond serieus gedanst worden. Hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste schoenen nodig. Deze party shoes moeten fashionable zijn, maar je moet er ook uren op kunnen dansen. MonStyle to the rescue! Wij hebben namelijk dé tips voor jou!

Ga voor laarzen met een hak

In plaats van hele hoge palen kun je er ook voor kiezen om een laarsje met hak aan te doen. Een laars zit een stuk lekkerder en hier kun je dus op dansen zonder dat je last krijgt van je voeten!

[show_shopthepost_widget id=”2603140″]

Kies voor schoenen met een hakhoogte tot maximaal 10 cm.

Hoe hoger de hak, des te wiebeliger je wordt. Daarnaast zit een korte hak ook veel beter. Naaldhakken zijn natuurlijk onwijs sexy, maar zorgen ervoor dat die ene dance move niet helemaal lekker gaat. Wat tegenwoordig ook helemaal hip is, zijn kitty heels! Dit zijn een soort van ballerina’s met een klein hakje. Ideaal om een hele avond op te dansen!

[show_shopthepost_widget id=”2603215″]

Kies voor een bredere hak

Je kan daarom beter kiezen voor een bredere hak waardoor je steviger in je schoenen staat (letterlijk en figuurlijk). Geen naaldhakken, maar wel bijna net zo sexy. Je kunt met een bredere hak namelijk wel kiezen voor een wat hogere hak.

[show_shopthepost_widget id=”2603176″]

Zorg dat je er niet uitfloept

Zorg er ook voor dat je schoen goed aansluit om je voet. Niks vervelender dan een mega valpartij bij een potentiële flirtsessie… Kies bijvoorbeeld voor een pump met een bandje aan de bovenkant. Deze schoenen blijven beter zitten.

[show_shopthepost_widget id=”2603200″]

Nog steeds geen idee voor leuke party shoes of ben je inspiratieloos? Wij hebben de knapste voor jou geselecteerd!

Wil je voorkomen dat je schoenen koopt en nooit aan doet?
>Zo voorkom je een miskoop!

En ben je nog niet zo pro in op hakken lopen?
>Op hakken lopen doe je zo!

 

PHOTOCREDITS : FASHIONSGIRL