Hallelujah! Er bestaat droogshampoo voor je kleding

We zijn allemaal wel bekend met droogshampoo voor het haar. Door dit wondermiddeltje kan je haar nét nog een dagje (of een paar dagen) langer mee en stel je die wasbeurt gewoon nog even uit. Super handig. En guess what!? Er bestaat nu ook een droogshampoo voor je kleding.

Je hebt het zelf waarschijnlijk ook wel eens meegemaakt. Je hebt je hele outfit al in je hoofd zitten, maar zodra je ’s ochtends die ene blouse uit je kast plukt, ruikt deze minder fris dan je hoopte. Balen.. Want hij ziet er helemaal niet vies uit. Hij is zelfs nog helemaal vlekvrij. Hetzelfde geldt voor je favo jeans. Als je deze als meerdere keren gedragen hebt, maar nog niet de nood ervan in hebt gezien om hem te wassen, komt een droogshampoo voor je kleding als geroepen. Gelukkig vond DAY2 dit ook.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Je legt je kledingstuk op je bed/de tafel/het tapijt etc. Vervolgens spray je de droogshampoo eroverheen en hang je het kledingstuk op een hanger. Binnen vijf minuten ruikt je blouse weer heerlijk én de spray verwijdert ook nog eens het grootste deel van de kreukels die in het kledingstuk zitten. Je droogshampoo kun je gewoon gebruiken op alle soorten kleding. Wil je deze droogshampoo zelf ook proberen? Shop hem hieronder.

READ NEXT:
– Met dit nieuwe product verwijder jij zo je nagellak
– Zo behandel je een puist op de juiste manier
– Matching tattoos voor jou en je zus