Heb jij deze beauty items in je tas zitten?

We hebben allemaal wel een make-up tas in onze bag zitten. Naar het werk, voor een avondje uit of mee naar een date. Het zekere voor het onzekere! Vaak dragen we veel meer mee dan dat we eigenlijk nodig hebben en om te besparen op de kilo’s die je meedraagt in je tas, geven wij je dé 5 beauty essentials die in je tas thuishoren: 

 1. Blush/bronzer
  Je hebt wel eens van die dagen dat je het zo druk hebt dat je make-up een is uitgelopen of er verwaarloosd uit ziet. Als je dan nog een paar important meetings hebt, is het verstandig om nog een beetje bronzer of blush te gebruiken. Geeft je een frisse blik tijdens de meetings (ook al vind je ze saai).
 2. Lipstick
  Lipstick zorgt voor een instant betere look! Een echte need voor in je tas. Word je out of the blue uitgenodigd voor een etentje na werktijd? Breng snel nog even wat lipstick aan en je bent good to go! 
 3. Wenkbrauwgel
  Onverwacht best wel wat tegenwind gehad op de fiets? En is dat ook nog eens behoorlijk zichtbaar? Kam dan nog even je wilde wenkbrauwen bij, zodat je niet de dag doorgaat met één emotie op je gezicht. Je verwaaide haren kun je altijd nog onder de categorie ‘beach hair’ plaatsen.
 4. Haaraccessoires
  Zit je haar toch niet helemaal zoals je in gedachten had (lees: het lijkt net alsof je met je vingers in het stopcontact hebt gezeten)? Dan zijn elastiekjes of speldjes echt je heroes. Een nonchalant knotje of mooie ponytail, ze helpen je met alles.
 5. Spiegel, spiegel aan de wand
  Waar zouden wij zijn zonder spiegel? Nergens. Als je je make-up nog snel op wilt doen in het OV, is ‘ie er voor je, maar ook in de auto heb je daar veel meer aan dan dat gekke klep-spiegel-ding die altijd net te klein is. 

Shop hier de items voor in je tas:

[show_shopthepost_widget id=”1428076″]

READ NEXT: 
Tips om je make-up in het OV te doen
Dé foundation hack voor long lasting make-up
Deze make-up is best to wear als je een bril draagt