HERKENBAAR: Met je beste vriendin op stap

Tijdens het stappen gebeurt er altijd wel wat als je met je beste vriendin uit bent. En eigenlijk niet alleen tijdens, maar ook ervoor, erna en zelfs nog the day after… Maar één ding is zeker, jullie hebben altijd heel veel fun! Heel herkenbaar en hilarisch: dit zijn dé dingen die altijd gebeuren tijdens het uitgaan met je beste vriendin…

1. Jullie gaan altijd véél later op pad dan gepland
Of jouw haar is verpest, en moet helemaal weer opnieuw. Zelfde geldt voor make-up. Of je vriendin heeft weer eens kledingcrisis. Altijd hetzelfde.

sister_brekaup_9idiva

2. Spullen vergeten
Of het nou je id-kaart is, lipstick, huissleutels of mobiel, er wordt altijd wel iets vergeten mee te nemen…

3. Indrinken
Of ze nou te weinig hebben gegeten of iets te hard van start zijn gegaan. Voordat jullie de deur uitgaan is een van jullie al dronken.

4. Naar welke kroeg gaan we?
Zij wil naar die ene kroeg omdat die vent daar altijd rondloopt waar ze stiekem toch een oogje op heeft,  en jij wil lekker dansen in de club met die fijne muziek. What. To. Do?

tumblr_n4ht6xDmIS1sm51dgo1_500

5. Moves
Altijd bepaalde dansmoves showen die alleen jullie kennen (en kunnen natuurlijk). Iedereen staat naar jullie te kijken alsof jullie twee animals zijn. Boeieeeehhh.

7f1669a0-4754-0132-41c5-0ebc4eccb42f

6. Alcohol?
Zelfs al hebben jullie geen druppel op, lijkt het net alsof jullie al tipsy zijn. Oh, en niemand gelooft het als je eerlijk zegt dat je nog geen wijntje op hebt.

7. Alcohol!
Maar vaak genoeg is er wel alcohol in het spel en hangt er een van jullie weer boven de wc-pot diezelfde nacht. Misschien was dat indrinken toch niet zo’n goed idee?

8. De draaimolen
Eenmaal op het toilet realiseer je pas hoe dronken je bent. Als je eindelijk even rustig zit, begint alles opeens te draaien.

9. Schreeuwen!
Heel hard schreeuwen. Die taxichauffeur heeft een vreselijke avond met jullie in zijn auto.

10. Schransen! 
Na heel wat gedanst te hebben, beginnen jullie ook wel honger te krijgen. Waar gaan we eten? McDonalds, shoarma of een vette hap uit de muur? Als het maar éten is! Wat is er nog open?

demi-lovato-junk-food

 

11. The day after
Je wordt wakker en ziet een appje van iemand die je niet kent. Of je het nog leuk hebt gehad gister, en of je een keer iets wil drinken. Oké, wie is deze creep? Gelukkig kan jouw bestie je over alles inlichten.

 

READ NEXT:


>

Source: Freepeople