Het allerbeste (kerst)cadeau voor een man

Voor je moeder, zusje, (beste) vriendin en vrouwelijke collega’s kun je honderdduizend dingen bedenken. Je vindt al snel een leuk cadeau voor Kerst of voor een verjaardag. We gaan gewoon na wat we zelf graag zouden krijgen en we zijn klaar. Maar voor mannen gaat dit toch een stuk moeizamer. Herkenbaar?

Sokken, een horloge, koptelefoon of een geurtje. Hij heeft waarschijnlijk alles al en weet zelf ook niet echt meer wat hij wil. Maar hoe bedenk je nu dat originele cadeau voor een man?Gelukkig hoef je dus echt niet meer verder te zoeken. Wij hebben het perfecte cadeau voor iedere man in je leven is gevonden.

Wij stuitten in onze zoektocht namelijk op een champagnesabel. En ja, dat is net zo vet als dat het klinkt. Met de sabel sla je de kurk uit de fles. Hiermee maak je indruk op ieder feestje.

De Laguiole Style de Vie champagnesabel shop je online bij Fonq.nl. Het heft van het champagnesabel is gemaakt van olijfhout waardoor het mes een luxe uitstraling heeft. Het champagnesabel komt in een stijlvolle zwarte kist én kan gegraveerd worden. Het ideale cadeau. Shop hem gelijk hieronder voor al je vader, broers, ooms en vrienden.