Het basic item dat je in bulk mag shoppen

Jet perfecte basic item voor de herfst en winter is de coltrui. Hij is warm, stijlvol en eenvoudig te combineren. Oorspronkelijk komt de coltrui uit de 15e eeuw en het item werd vanaf de 19e eeuw erg populair, maar vooral intellectuelen en bekende artiesten droegen deze trui. Steve Jobs was een man die bekend stond om het dragen van coltruien, waardoor hij een hele intellectuele uitstraling had en serieus werd genomen.

Door deze associatie met coltruien werd het vooral als een saai item gezien en zagen mensen het niet als iets wat ze graag aan hun garderobe wilde toevoegenNu is dat helemaal niet meer zo. Vanaf de tijd dat bekende designers de coltrui weer veel lieten zien werd het een gewild item en is de coltrui vandaag de dag stijlvol voor mannen en vrouwen.

Je kan het item simpel combineren met een jeans of wat netter met een rokje. Van deze truien kan je er nooit genoeg hebben, want het item geeft je altijd weer een stijlvolle uitstraling. Er zijn veel manieren om een coltrui te dragen en daarom hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet:

Work outfit

Voor je werk is een dunner strak coltruitje super stylish. Het is net weer even iets anders dan een standaard blouse, maar nog steeds netjes. Vooral wanneer je dit combineert met en blazer is je outfit helemaal work proof. De combinatie van een zwart coltruitje en donkere blazer vinden wij persoonlijk erg mooi en classy. 

Oversized

Een oversized coltrui is erg leuk om te combineren met een skinny jeans. Als de trui lang genoeg is kan je hem ook nog als jurkje dragen met een panty. Combineer deze outfit met stoere boots en je bent ready to go.

1 kleur

Draag bijvoorbeeld een all black look. Wanneer je zo’n look met een coltrui combineert is het gelijk wat minder saai en geen standaard zwarte outfit. Je kan zowel kiezen voor een strakke of wat wijdere coltrui. Als het maar precies dezelfde kleur is.

Overknees

Wanneer je een lange oversized coltrui hebt, kan je deze echt rocken met overknees. Zo gaat je coltrui ineens van basic item naar sexy outfit door deze opvallende laarzen. Zorg er wel voor dat je trui lang genoeg is, zodat er niet meer teveel huid tevoorschijn komt tussen je laars en trui.

Bekijk hieronder de mooiste en meest stijlvolle coltruien die wij voor je hebben geselecteerd: 

READ NEXT
Zo dragen we leopard in de herfst
Als je een herfstjas wil kopen, koop dan deze
Zo draag je een eenvoudige trui alles behalve saai

[show_boutique_widget id=”753665″]

PHOTO CREDITS: MICHELLE BRUIN