Het beautyproduct dat je NU aan je routine wilt toevoegen

Staan jouw kastjes al overvol met allerlei make-up, huidverzorgingsproducten en lekkere geurtjes? Er zijn een aantal producten die we allemaal dagelijks gebruiken, maar misschien is er toch nog een product dat aan je routine ontbreekt. Wij (her)ontdekten namelijk de bodymist en we zijn ervan overtuigd dat iedere vrouw er eentje zou moeten hebben. Een bodymist heeft namelijk veel voordelen en je kunt hem op allerlei manieren gebruiken.

De voordelen

Een bodymist zorgt voor een subtielere geur dan parfum. Hierdoor kun je hem de hele dag door gebruiken, gewoon om jezelf even op te frissen. Daarnaast is een bodymist minder prijzig dan parfum. Terwijl je je favoriete parfum misschien alleen voor speciale gelegenheden gebruikt, hoef je met je bodymist niet zo zuinig te zijn. Hierdoor zul je hem er sneller bij pakken, waardoor je dus vaker lekker zult ruiken. Win-win! Vooral na het sporten en in de zomer is een bodymist ook nog eens verfrissend, dus dit is hét moment om er eentje aan te schaffen.

Hairspray

Officieel is het natuurlijk een ‘body’mist maar je kunt hem natuurlijk ook voor je haar gebruiken. Spray de mist op je borstel en haal deze een paar keer door je haar. Zo verdeel je de geur op een hele makkelijke manier regelmatig over je haar. De snelste manier om je haar op te frissen!

Lakens verfrissen

We houden allemaal van schone en lekker ruikende lakens. Een bodymist is perfect om je lakens even weer op te frissen tussen de wasbeurten door. Heb je moeite om in slaap te komen? Dan kan een kalmerende geur je zelfs helpen ontspannen, zodat je sneller in slaap valt. Controleer wel van te voren even of je bodymist alcohol bevat. Op materialen als zijde en satijn kan dit namelijk vlekken veroorzaken.

Op je kleding

Ruikt je kleding, bijvoorbeeld na het koken, niet zo fris meer? Gooi het niet meteen in de was maar gebruik je bodymist om het weer lekker te laten ruiken. Ook heel handig als je kleding in een koffer heeft gezeten op vakantie. Vaak gaat het dan een beetje muf ruiken, maar nadat je je bodymist hebt gebruikt, heb je daar geen last meer van. Pas ook weer op met een mist die alcohol bevat, om vlekken in je kleding te voorkomen.

Als luchtverfrisser

Je bodymist kun je ook prima gebruiken om je huis of kamer lekker te laten ruiken. Spray het bijvoorbeeld op je gordijnen of meubels die gemaakt zijn van textiel. Komt er iemand op bezoek? Pak je bodymist erbij en je bent er helemaal klaar voor.

Dé tips om altijd lekker te ruiken:
> 5 geheimen van vrouwen die altijd lekker ruiken

En zo ruikt ook je huis altijd lekker:
> Zo zorg je ervoor dat je huis altijd lekker ruikt

Op deze plekken op je lichaam blijft de geur het best hangen:
> Dé plekken waar je parfum het langst blijft zitten

[show_boutique_widget id=”707634″]

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI