Het is tijd voor playsuits!

Wij worden heel erg gelukkig van het zonnetje dat ons steeds vaker komt begroeten. We mogen de jumpsuits dus (bijna) inruilen voor een leuke playsuit. Don’t be afraid to show them legs, ladies! 

Wat is er nou makkelijker dan een playsuit! Als je geen zin, tijd of energie hebt om lang over je outfit na te denken is zo’n fashionable romper ideaal. Even weg met alle misvattingen, rompers zijn niet alleen voor baby’s en de jumpsuit is geen mis-match voor je figuur. Een stijlvolle playsuit is echt voor iedere vrouwelijke garderobe een aanwinst. Simple and chic, a playsuit can take you a long way. Met blote voeten op het strand, sandaaltjes in de stad of high heels in een club. Het is alleen belangrijk om goed op een aantal dingen te letten zodat je de juiste playsuits kiest voor jouw figuur. Wij hebben de leukste playsuits voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze onderaan!

1. Het meest awkward gedeelte

Laten we beginnen met het meest awkward gedeelte. Een slecht zittende playsuit doet iets rondom je kruis wat je zeg maar absoluut niet wilt. Twee dingen waardoor je direct weet dat de maat niet goed is: je hebt teveel ruimte bij je kruis (playsuit mag wel iets baggy vallen maar nooit te) of je hebt te weinig ruimte bij je kruis (….). In beide gevallen: terughangen op het rek en rustig doorgaan naar de volgende.

2. Gezegend met curves?

Let vooral goed op het materiaal van de playsuit. Zijde ziet er heel chic uit maar is meestal niet zo lief voor je figuur… katoen en heel fijn gebreide jersey werken beter! Kies een playsuit dat iets losser valt.

3. Gespierde spijker?

Ga los met prints & ruches. Waar ieder ander figuurtype deze twee beter kan negeren, geven ze jou juist wat volume.

Een kleurtje zonder zon of zonnebank!
>Zelfbruiners: dé oplossing voor melkmeisjes

En je hebt het gewoon al in huis!
> Life-changing hack: hiermee kun je je benen het best scheren 

Bruiner lijk dan je bent?
> Draag deze kleuren!

Shop hieronder de mooiste playsuits

Onder 30 euro

[show_boutique_widget id=”715540″]

Onder 50 euro

[show_boutique_widget id=”715541″]

Meer dan 50 euro

[show_boutique_widget id=”715555″]

 

 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »