Het merk dat sprekend op ZARA lijkt!

ZARA heeft geweldige accessoires. Vooral de tassen zijn echt mooi! Het jammere hieraan is dat iedereen gelijk weet dat jou tas van de ZARA is. Dat maakt dat de zoektocht naar de perfecte tas voor velen van ons nog altijd bezig is.

Als je nog niet het budget hebt om een echte mooie goede tas te kopen willen we ondertussen wel een goede vervanger. Eentje die er duur uitziet, sterk is, lang meegaat en natuurlijk niet duur is. Eigenlijk willen we gewoon een designertas met een ander prijskaartje. Dit kunnen we helaas niet waarmaken, maar we hebben wel iets anders leuks. We hebben een merk gespot met hele gave tassen, die net uit de ZARA zouden kunnen komen. Ze zien er duur uit en hebben een heerlijk prijskaartje. En niemand die gelijk ziet waar jouw tas vandaan komt!

Charles & Keith is het merk dat ons helpt met het welbekende tassenprobleem. Dit merk heeft heel veel mooie tassen voor een hele goede prijs. Ze zien er duur uit en dat is wat we willen. Van roze schoudertasjes tot rode bucketbacks, ze hebben het allemaal. Als je toch bezig bent met shoppen neem dan ook even een kijkje bij de schoenen. Die zijn ook heel leuk. Aanrader!

Zin gekregen om tassen te shoppen?
Styled by Manon – De tas die iedere fashionista nu heeft!
De vijf tassen die het waard zijn om in te investeren
OMG deze tassen zijn geweldig!