Zomerjurkjes die je nu aan wilt

We zitten midden in de zomer, waarschijnlijk heb jij het grootste deel van jouw zomergarderobe al bij elkaar verzameld. Maar je hebt natuurlijk nooit genoeg en er kan altijd nog wel wat bij. Dit zijn namelijk de zomerjurkjes die jij gewoon moet hebben.

Gestreepte jurkjes
We zien streepjes werkelijk overal terug, zo ook in jurkjes. Het fijne hiervan is, dat het werkelijk bijna iedereen staat. Denk nu niet meteen aan zwart/wit gestreepte items, je kunt namelijk ook prima gaan voor zomerse kleuren. 

[show_shopthepost_widget id=”1806211″]

Tuniek jurkjes
Met warm weer dragen we het liefst een luchtig, comfortabel en koel kledingstuk en maakt de tuniek een perfecte item voor de zomer! Je kan de tuniek in alle soorten en maten kopen. Ga jij binnenkort nog op zomervakantie? Dan is een tuniek een must have! Ideaal voor een dag aan het strand.

[show_shopthepost_widget id=”1806212″]

Spijker jurkjes
Denim is populairder dan ooit te voren deze zomer. Het gaat allang niet meer alleen over de spijkerbroek. Je hebt tegenwoordig rokjes, jurkjes en overhemden. Een denim jurkje is erg fijn voor deze zomer. Het is misschien dan wel wat minder luchtig, maar wel ontzettend fashionable. 

 [show_shopthepost_widget id=”1806224″]

Witte jurkjes

Om een heerlijke zomerse look te creëren is wit ook altijd mooi om te dragen. Het heeft eigenlijk ook alleen maar voordelen: je huid lijkt er bruiner door, het geeft je een frisse uitstraling en wit gaat nooit uit de mode.  

[show_shopthepost_widget id=”1806255″]

Source: dailycristina

 

READ NEXT:
Dit is de tattoo 2.0
Trendalert: is de oortattoo iets voor jou?
10 redenen om zeker WEL een tattoo te nemen