Zo koop je hetzelfde dure parfum voor veel minder geld

Estee Lauder zei ooit: “Perfume is like a new dress. It makes you quite simply marvelous.” En daar zijn wij het helemaal mee eens. Het is soms alleen een beetje jammer dat als je flesje leeg is, je weer een nieuwe moet kopen. En parfum is nou eenmaal niet goedkoop.

Vooral als je fan bent van niche parfums wordt het vaak een dure grap. €150 euro voor een fles van 100 ml ben je al gauw kwijt. Gelukkig hebben wij een hele fijne dure parfum truc waardoor je volgende aanschaf iets fijner gaat zijn voor je portemonnee.

Zo scoor je hetzelfde dure parfum voor veel minder geld

Veel merken hebben namelijk meer dan één product in een bepaalde geur. Denk aan roomsprays en haarparfum. Het enige verschil tegenover een flesje gewone eau de parfum is dat er iets meer alcohol in deze sprays zit. Maarja, zo erg vinden wij dat niet, want je ruikt evengoed gewoon lekker, en het verschil in prijs maakt ook dat je meer kan sprayen. Dus, mocht je een beetje krap bij kas zitten en heeft het merk van je lievelingsgeur ook een haarparfum en of een roomspray in het assortiment? Dan kies je voortaan gewoon daarvoor!

Deel deze gouden tip met al je vrienden en vriendinnen! Wij zijn er in ieder geval heel blij mee.

Meer lezen?
AHA! Zo blijft je parfum dus 10x langer zitten
Dit parfum past bij jouw sterrenbeeld