Het wonderproduct dat IEDEREEN nodig heeft

Heb jij ooit wel eens een beautyproduct gehad dat je echt àltijd bent blijven gebruiken? Dit product is er net zo één! Hij hoort eigenlijk gewoon standaard in je tas te zitten. Je kunt het voor meerdere dingen gebruiken en is dus ook heel handig. Maar over welk product hebben we het? Nou: Vaseline! Vaseline is een waar wonderproduct en heeft meerdere functies, namelijk:

De lippen

Vaseline wordt meestal gebruikt voor droge lippen. Met een laagje voelen de lippen een stuk minder droog aan en het zorgt er ook voor dat deze droogte weer weggaat. Ook zal het zorgen voor zachte lippen. Hmm..

De wenkbrauwen

Naast dat het goed is tegen droge lippen, kun je vaseline ook gebruiken voor je wenkbrauwen. Het zorgt ervoor dat je wenkbrauwen niet droog worden, maar het is ook een goede vervanging voor je wenkbrauwgel. Smeer een klein beetje over je wenkbrauwen en klaar is kees! Je kunt hierover ook je wenkbrauwen nog een beetje bij tekenen. Door de vaseline krijg je een beter effect en blijft het ook beter zitten!

De wangen

Daarnaast is het een goede oplossing als je je highlighter vergeten bent. Smeer een klein beetje op de jukbeenderen en het lijkt net alsof je toch highlighter op hebt. Doe dit alleen niet te vaak! Vaseline kan zorgen dat je poriën verstopt raken en dat betekent puistjes..

De nagelriemen

Wil je dat je nagels sneller groeien? Smeer dan een beetje vaseline op je nagelriemen. Zo zijn je nagelriemen minder droog en zullen ze sneller zorgen voor langere nagels!

Insectenbeten

Ja, ook voor insectenbeten is het goed om er een beetje vaseline op te smeren. Door de vaseline zal de pijn of jeuk verminderen en het zal de wond sneller genezen.

Make-up verwijderen

Zowel als op je gezicht als op kleding kun je met vaseline make-up verwijderen. Voor je gezicht kun je een klein beetje vaseline op een wattenschijfje doen en hiermee je make-up eraf halen. Voor een make-up vlek op je kleding kun je ook vaseline gebruiken. Was het er daarna uit met water en weg is de vlek!

Tatoeages

Als je net een tattoo hebt laten zetten, moet je deze vet houden. Dit kun je heel goed doen met vaseline. Smeer een paar keer per dag wat vaseline op de tattoo en de brandwond zal snel genezen.

Huid schilfers

Heb jij bijvoorbeeld heel erg last van roos? Smeer dan voordat je je haren gaat wassen en beetje vaseline in je haar. Masseer dit goed op de hoofdhuid en was het er daarna uit. De vaseline zal er voor zorgen dat je schilfers in je haar weg zullen gaan.

Langere wimpers

Heb je altijd al langere wimpers van jezelf willen hebben? Dan is vaseline de perfecte oplossing! Smeer een klein beetje vaseline aan een wattenstaafje en ga hiermee over je wimpers. Doe dit een paar dagen en je zult zeker verschil zien!

Een geïrriteerde huid

Door bijvoorbeeld scheren kan je huid geïrriteerd raken. Je kunt de huid wat kalmeren door en wat vaseline op te smeren. De huid zal hierdoor minder geïrriteerd zijn.

Wil je meer wondermiddeltjes?
Dit is het wondermiddeltje voor je brows
Clinique Smart Custom-Repair Serum: hét wondermiddel voor jouw huid!
Zo is de pijn van je verbrande tong meteen verdween