Hier drink je de lekkerste gin tonics

Sinds we weten dat gin tonics hartstikke gezond zijn, is dit ons favoriete drankje voor het weekend geworden! Mogen we vrijdag ook al meetellen als weekend? Wij vinden van wel. Hoezo after dinner dip? We gaan gewoon lekker een cocktail drinken! We zijn daarom ook extra blij met alle bars waar ze de beste gin tonics voor je neus klaar maken. Wij hebben onze acht favorieten op een rijtje gezet.

Tunes BarAmsterdam
Tunes-Bar-post
Deze bar is gevestigd in het Conservatorium Hotel aan de Van Baerlestraat (nummertje 27), waar je ook nog eens heerlijke sushi kunt eten. Als je hier bent, moet je gewoon een gin tonic proeven. Ze staan hier namelijk bekend om. Niet zo heel gek als je ongeveer vijftig verschillende soorten te bieden hebt. Dan zal er vast wel iets voor jou tussen zitten!

Door 74Amsterdam

Door-74-post
Deze bar, aan de Reguliersdwarsstraat 74I, is in 2014 door Esquire verkozen tot beste cocktailbar van Nederland. Het is dus zeker een kijkje waard. Het bijzondere aan deze bar is dat er ook workshops gegeven worden. Voor je het weet, maak jij de lekkerste gins voor al je vriendinnen.

Mossel & GinAmsterdam

Mossel-&-Gin
Mossel & Gin zegt het eigenlijk al; hier kan je geweldige mosselen eten en de beste gins drinken. Dit restaurant is te vinden bij de Westergasfabriek. Reserveer maar alvast een etentje!

5 & 33Amsterdam

5&33-post
Dit is naast een restaurant en bar ook nog eens een bibliotheek, een lounge en een galerij. Je zal je ogen uitkijken wanneer jij je gin tonic aan het sippen bent. Het belooft op deze manier een gezellige avond te worden. Adres? Martelaarsgracht 5.

RazmatazAmsterdam

Razmataz-post
‘Home is where the gin is’, staat er op de website van deze geweldige bar. En wij zijn het daar helemaal mee eens. Neem een slok van je gin terwijl je op de Chesterfield een goed boek aan het lezen bent. Dit kan allemaal op Hugo de Grootplein 7-15.

HughRotterdam

HUGH-post
Hier moet je vooral zijn op vrijdag want dan is het ‘Gin Tonic It’s Friday’! Je kan hier lekker borrelen met één van de beste gins in je hand. Voor je het weet, zit je uren op het terras aan de Kruiskade 15!

BallroomRotterdam

Ballroom-post
Ballroom heeft hier niks te maken met een dans. Al gaan wij met onze voetjes van de vloer bij het zien van het grote aanbod aan gin tonics. Je kan kiezen uit maar liefst 52 gins uit veertien verschillende landen. Keuze genoeg of niet? Snel naar Witte de Withstraat 88b!

DemainNijmegen

Demain-post
Nijmegen is niet alleen the place to be tijdens de Nijmeegse Vierdaagse maar ook gewoon ieder weekend. De cocktails zijn ingedeeld in een paar categorieën: sweet, sour, fresh, tiki, classic en specials. Als je ze lief aankijkt, maken ze een cocktail voor je neus klaar met jouw favorieten ingrediënten! Mist er nog wat? Oja, het adres! Lange Hezelstraat 58-A!

Source: Heather Christo / Design Boom / Bysam / 5&33 / Good Space / Youropi / Diffords Guide