Hier eet je de lekkerste pizza’s in Amsterdam

Wat is er nu beter om het weekend mee in te luiden dan een krokante bodem, gesmolten kaas en heerlijke toppings. Bij de gedachte alleen al beginnen we te watertanden. Wij zijn echte pizza lovers en wij hebben er door de jaren heen dan ook heel wat geproefd. De lekkerste pizza’s in Amsterdam? Die vind je hier:

Pazzi

Pazzi is begonnen als een klein restaurantje in de Jordaan. Maar werd al razendsnel populair en een van de beste pizzabakkers in Amsterdam. Door de populariteit hebben ze een grotere pizzeria geopend op de De Clercqstraat. Er wordt gewerkt met een traditionele houtoven en pure ingrediënten en dat proef je!

Pinsa’s Restaurant

Pinsa’s is drie jaar op rij uitgeroepen tot de beste pizzeria van Nederland. Do we need to say more?

La Perla

Het is ook niet zo gek dat je een van de lekkerste pizza’s van Amsterdam kunt eten in het zogenoemde ‘Little Italy’ van de stad. Hier kun je niet alleen terecht voor overheerlijke pizza’s, maar ook pasta’s en broodjes. Wat wel opvallend is aan La Perla is dat ze niet doen aan bezorgen. Zij vinden dat de kwaliteit zo op z’n best blijft.

Pizza bakkers

Bereid met uitsluitend verse ingrediënten, worsten en hammen die geïmporteerd zijn uit het moederland van de pizza, belegd op een dunne en krokante bodem. Vooral de Prosciutto is to die for!

En voor de lekkerste toetjes moet je hier zijn!
> Hier eet je de lekkerste red velvet cake
Alle zoetekauwers opgelet! Hier vind je de lekkerste taarten van Amsterdam

PHOTOCREDITS : NATALIEROSER