Hier geeft Manon donderdag styling advies

Nu de zon weer begint te schijnen en de schaatsen weer in de kast staan, is het weer tijd voor de grote lente schoonmaak. Plan even een dagje in om eens goed in je kast te duiken. Wat kan nu echt weg maar vooral: ‘wat heb ik nog echt nodig voor het nieuwe seizoen?’.

Aanstaande donderdag 8 maart presenteert Manon een modeshow van Blijdesteijn Mode in Tiel. Hier kom je precies te weten wat de nieuwste trends zijn en kan Manon je haarfijn uitleggen wat er komend seizoen niet in jouw kast mag ontbreken. Zo zie jij er deze zomer op en top uit.

Na de modeshow, kan jij de nieuwste collecties meteen shoppen. Manon is die avond aanwezig om jouw styling advies te geven. Dus heb jij nog een prangende styling vraag? Meld je dan hier aan

Blijdesteijn Mode Tiel

Blijdesteijn Mode Tiel is een modewarenhuis met 220 modemerken onder één dak, 3500 m2 shopplezier! Ze hebben hier de nieuwste collecties van Fabienne Chapot, By Malene Birger, Aaiko, Stone Island, Diesel, Denham. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in feestkleding en bruidsmode. Voor de moeder, vriendin of bijvoorbeeld buurmeisje van de bruid hebben zij de meest mooie jurken, jasjes en shawls en hebben ze mooie accessoires om de outfit helemaal compleet te maken. Wij bieden service met aandacht voor de gast/klant in een warme sfeer.

Kom je ook?

Ben jij er ook bij? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via https://blijdesteijn.nl/inschrijven-mode-event-lente-zomer-2018/