Hier geeft Manon zaterdag gratis styling advies

Nou, we kunnen wel zeggen dat de lente is begonnen, toch? Genieten met die zon! Maar het wordt ook weer lastig. Want ’s ochtends als je voor de kast staat is het toch altijd weer dezelfde vraag: wat moet ik aan? Het is tijd voor nieuwe kleding. Heb jij nog inspiratie nodig voor je nieuwe lente/zomer garderobe? Dan ben je aanstaande zaterdag 12 mei meer dan welkom bij Juul in Den Bosch.

Juul in Den Bosch

Juul is een fantastische winkel in de Brabantse hoofdstad. Juul zit tot de nok toe gevuld met accessoires, hebbedingen, prachtige kleding en alle soorten prullaria. Ze krijgen nog wel eens de vraag: is dit een kledingzaak? Waarop zij volmondig ‘Ja!’ antwoorden.

Want hoewel er veel te zien (en te koop) is bij Juul, ligt de nadruk op de kleding. De collectie bestaat uit een zeer zorgvuldig afgewogen mix van merken. Ze proberen bij elk merk de meest bijzondere, kleurrijke en exclusieve stuks te selecteren. Ook vinden ze het belangrijk dat er voor bijna elke leeftijd, maar ook voor bijna elke portemonnee wat leuks te vinden is (we like).

Kom je ook?

Zaterdag staat Manon tot je beschikking om je te helpen met het uitzoeken van nieuwe kleding. Ze kan je alles vertellen over de laatste trends en geeft je graag persoonlijk advies. Neem bijvoorbeeld die ene jurk mee waarvan je maar niet weet hoe je hem moet combineren, Manon helpt je. Manon is aanstaande zaterdag van 13:00 uur tot 15:00 uur aanwezig bij Juul in Den Bosch.

Wil je alvast zien wat voor moois Juul in haar winkel heeft hangen? Neem een kijkje op haar Instagram.