Hierdoor lijkt elke shortie langer!

Heb jij binnenkort een kekke fuif waar je de show wil stelen? Heb je binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dankzij deze tips lijkt elke shortie stukken langer.

1. Split je kansen
Trots op je mooie (wat kortere) legs? Door kleding met een split te dragen zullen je benen goed in zicht zijn. Hiervoor geldt: hoe dieper de split, hoe meer been er te zien is, en hoe langer je benen dus zullen lijken. Een wrap-dress (of skirt) is hier het perfecte kledingstuk voor. Hiermee kan je namelijk zelf beslissen hoe diep je je split draagt!

2. Wear heels!
Een schoen met een hak zorgt niet alleen voor een mooie houding, je benen lijken er ook nog eens slanker én dus langer door! Durf je het niet zo goed aan om je de hele dag op hakken te verplaatsen? Als je het dan eenmaal aandurft kun je vervolgens het beste je nude-kleurige paar uit de kast trekken.

3. Go shorty (it’s ya birthday)
Misschien dat deze tip niet ultiem is voor elke gelegenheid, maar met een leuk feestje (of op je verjaardag) is hij zeker bruikbaar. Door een (niet té strak) kort jurkje of een shorts te dragen geef je niet alles bloot, maar komt de focus wel op je benen te liggen.  Hoe meer been je laat zien, hoe langer ze ogen.

4. Kies voor de juiste fit
Als je voor een rok of broek gaat die wat hoger zit accentueer je je benen ook. Kies bijvoorbeeld voor een fijne pencil skirt of ga voor een high waisted pants. Als je dan ook nog eens je top in je onderstuk propt verleng je als het ware je benen. Sla tenslotte die broekspijpen niet om want daardoor lijken je benen alleen maar korter!

5. Ga voor flared
Heb jij even geluk dat die flared broeken nu helemaal hot zijn. Als jij langer wil lijken kun je een van dit soort broeken uit je kast rukken en hello there legs!  Zeg benen, waar ga jij met dat meisje heen?