High street jeans die zitten als een duur paar van 150 euro

Een jeans is het kledingstuk dat écht onmisbaar is in je garderobe. Één jeans is natuurlijk te weinig, daarom ( JA, dit is heel goed excuus) doen wij onszelf vaak een nieuwe jeans cadeau. Het de basis is voor bijna iedere look en het is zelfs één van de kledingstukken waar mannen je het liefst in zien. Jeans dragen we bijna elke dag. Je kan dus wel stellen dat we niet echt meer zonder kunnen.

In principe kun je er nooit genoeg hebben. Om het je even stukje makkelijker te maken hebben wij dé aller-aller-allermooiste high street jeans van dit moment voor je op een rijtje gezet. En deze zitten net zo lekker als een paar van 150 euro. Echt waar! Een goeie jeans zonder dat je er een fortuin aan hoeft uit te geven. Wie wil dat nou niet? Bekijk en shop deze jeans hieronder! 

GAP

De binnenkant van deze jeans is zooo zacht. Tegen een jeans die als een joggingbroek voelt kun je echt geen nee zeggen. Bij een jeans die comfortabel zit denken we al snel aan een lubberende legging-achtige broek, maar dat is hier totaal niet het geval. Hij staat heel mooi en blijft ook lang mooi!

De Jamie jeans van Topshop
De Jamie jeans van Topshop heeft maar 2% elastan en dat voel je ook. Het lijkt net alsof je een Levi’s skinny aan hebt. Doordat er zo weinig elastan in zit, blijft deze broek superlang mooi en gaat hij niet lubberen. Ook is hij aan de bovenkant wat langer. Dat is een groot voordeel, want hierdoor heb je bij een keer bukken niet gelijk een mega bouwvakkersdecolleté.

Diesel
Diesel heeft hele fijne broeken die niet lichter worden. Een jeans die na een tijdje gaat vervagen is natuurlijk alles behalve fijn. Ook gaat deze fijne jeans niet lubberen. Extra fijn: je kunt ook je lengte kiezen. Dus voor de lange en kleine vrouwen onder ons is Diesel een hele goede optie. 

Levi’s 
Denken we aan een goede jeans? Dan denken we aan Levi’s. Deze kon dan ook zeker niet in het rijtje ontbreken. Bij het kopen van deze broek maak je jezelf over 5 jaar alvast blij. Deze jeans blijven mooi! Hij heeft ook een ultra hoge taille. Ohja deze jeans gaat ook niet lubberen en is na twee dagen dragen nog steeds even strak.  Yes!

H&M shaping jeans
Deze H&M shaping jeans geeft je een partij heerlijke billen en geweldige slanke benen. Het creëert taille en zit ook nog eens superlekker. Hebben!

 

Weekday
Weekday heeft een geweldige kwaliteit voor een goede prijs. Daar worden we heel blij van. Ook deze spijkerbroeken hebben een geweldige pasvorm en veel verschillende pasvormen. Voor iedereen iets dus!

 

 

A skirt is your best friend!
Klaar met broeken? Tijd voor rokjes!

Perfect voor als je bent uitgekeken op je jeans
Waarom jij de statement broeken trend ook wil dragen

Zit je in een sleur? Dan wil je deze broeken shoppen
> 17 broeken die anders zijn dan je standaard skinny jeans

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI