Hoe combineer je goud of zilver?

Het combineren van de kleuren goud of zilver kan soms wat lastig zijn en dat snappen we. Heb je bijvoorbeeld net dat ene metallic item gekocht maar weet je niet hoe je deze het beste kunt combineren? Vaak ben je al snel geneigd om voor zwart te kiezen, maar andere kleuren staan ook heel mooi in combinatie met goud en zilver. Met kerst mag je namelijk best wel uitpakken en daarom laten we je zien met welke kleuren je goud en zilver het mooist kunt combineren.

[show_shopthepost_widget id=”1286927″]

Goud
Goud is natuurlijk dé perfecte kleur om te dragen tijdens de feestdagen. Het staat heel feestelijk en lekker shiny en opvallend. Vaak draag je het met zwart, maar er zijn genoeg kleuren die onwijs knap bij goud staan. Zoals groen (dan wel donkergroen), paars en donkerblauw. Deze kleuren laten het goud heel mooi uitkomen en maken de outfit af zonder dat je een wandelende kerstboom lijkt. Heb je even een beeld nodig om het voor je te zien? Lucky you, we hebben namelijk ook wat fijne inspiratiebeelden voor je verzameld.

[show_shopthepost_widget id=”1286931″]

Zilver
Ook zilver wordt vaak alleen maar met zwart gedragen, maar het is zeker heel goed te combineren met andere kleuren dan zwart. Vooral tijdens de feestdagen is het leuk om een keer te spelen met kleurencombinaties. Donkerblauw staat heel mooi bij zilver, net zoals grijs, babyblauw en bordeauxrood. Meteen een van deze knappe kleuren shoppen? Dat doe je hieronder!

READ NEXT:


>

Source: Viva Luxury

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »