Hoe krijg je een rijke lifestyle?

Leren van rijke mensen is de manier om een eigen rijke lifestyle op te zetten. Deze mensen hebben het waarschijnlijk al helemaal gemaakt in de wereld. De miljoenen stromen binnen en er wordt genoten van het leven. Je kan proberen een groot vermogen bij elkaar te schrapen door op geluk te rekenen en de top 10 online casino in te duiken. Of je laat het niet van geluk afhangen en neemt zelf actie. Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Neem je toekomst serieus

Rijk ‘word’ je niet. Geluk overkomt je niet. Je moet het zelf maken en er heel hard voor werken. Passief in het leven staan gaat niet helpen bij het realiseren van je droom en dus is het belangrijk om de controle over je leven te pakken.

Hoe je rijk wordt maakt niet uit, maar je wordt nooit rijk zolang je bezig ben met geld verliezen en niet met investeren in jezelf. Het is belangrijk om groots te denken en niet bang te zijn voor wat er eventueel zou kunnen gebeuren. Rijke mensen denken verder dan iedereen bij hun 9 tot 5 baan.

Rijk worden moet vanaf het begin af aan je prioriteit zijn. Alles wat je doet moet in het teken staan van rijk worden. Het doel is niet alleen meer geld, maar ook succesvol worden en je voor de volle 100% focussen op jezelf. Het kan zijn dat je hierdoor een aantal avonden uit mist of niet kan doen waar je zin in hebt. Dit is een teken dat je op het goede pad bent en het rijk worden serieus neemt. Als je naast al je focus ook nog elke dag wil sporten en vroeg wilt opstaan, ben je aan de buitenkant al een miljonair met de juiste lifestyle.

Dingen die rijke mensen niet doen

Mensen met een doel verspillen geen tijd. Veel miljonairs werken uiteindelijk niet meer om het geld te verdienen, maar juist om doelen te behalen. De doelen behaal niet niet als je veel achter de tv zit, elk weekend drinkt, ongezond eet en andere de schuld geeft van je eigen gedrag.

Miljonairs en miljardairs zijn heel goed in het focussen op zichzelf, verbeteren op persoonlijk en zakelijk gebied en nog veel meer. Ontdek wat rijken doen en ga dat kopiëren om uiteindelijk zelf ook miljoenen op de bankrekening te hebben staan.

Rijke mensen leven langer

Een onderzoek in Journal of Gerontology suggereerde dat rijke mensen langer zonder ziekten of beperkingen leefden dan armen. De rijke mannen in Engeland en Amerika zouden na hun 50e nog 31 jaar heel gezond leven. De armste mannen uit dezelfde categorie doen dit nog maar 22 tot 23 jaar.

Voor vrouwen gelden ongeveer dezelfde leeftijden. Rijke vrouwen leven na 50 nog zo’n 33 jaar heel gezond. De arme vrouwen leven tussen de 24 en 25 jaar.

Tussen de Engelse en Amerikanen zat heel weinig verschil. Waarom rijke mensen langer gezond blijven is niet helemaal bekend. Het is mogelijk dat dit komt door de verhoogde kwaliteit van leven en gezonde levensstijl Er is namelijk veel meer tijd dan iemand met een fulltime baan heeft.