Hoe maak je zelf een tanner?

Je mooie zomerkleurtje is er helaas alweer van af en in de winter voel je je helaas sowieso altijd een beetje bleek. Maar wij hebben een super leuke oplossing hiervoor: zelf self tanner maken! Watch and learn

Benodigdheden
Exfoliërende producten
Bodylotion
Kommetje
Cacaopoeder
Shimmer lotion of poeder
Glitterpoeder
Spatel

Aan de slag!
Allereerst exfolieer je je huid. Als je huid zacht en glad is pakt de tanner namelijk het beste. Als je je benen hebt geschoren, moet je wel een uurtje wachten voor je de tanner aanbrengt. Anders staan de poriën te ver open en krijg je vlekken.

Stop de bodylotion in een kommetje. De hoeveelheid die je gebruikt is afhankelijk van hoeveel je wil maken. Voeg cacaopoeder toe. Ook hier geldt weer: hoe bruiner je wil, hoe meer cacaopoeder je nodig hebt.

Voeg een beetje shimmer lotion toe voor een mooie gloed. Je kunt ook shimmer poeder gebruiken hiervoor. Mix alle ingrediënten samen met een spatel en breng het vervolgens aan op je huid. Als de lotion opgedroogd is, kun je je aankleden.

LET OP: het is geen waterdichte oplossing en zal weer vervagen zodra het in aanraking komt met water. Oh enne, dit werkt niet als bescherming tegen de zon of UV-licht!

READ NEXT
Vervang je foundation voor dit product om bruin te worden
Zo apply je zelfbruiner op de juiste manier
9 beautyfeiten die je nog niet wist!

PHOTO CREDITS: bloglovin.com