Hoe vind je de beste nude lipstick voor jouw huidskleur?

Vind je nude lipstick ook zo gaaf? Maar heb je ook altijd moeite met de juiste kleur te vinden? Of hij is te donker (bruine lippen?!) of te licht (walking dead).

De perfecte nude lipstick laat je gezicht er levendig uitzien, je ogen stralen en past bij elke outfit! Nude lipstick is chic. Kortom, je moet de perfecte nude lipstick snel vinden! Lees snel verder en kom erachter welke kleur bij jou het beste past.

Lichte teint
Bij een blanke huid staat een babyroze lipstick erg mooi. Ga vooral niet voor beige. Heb je een lichte huid, maar wel een olijfondertoon? Dan staat een warmere nude lipstick goed bij je. Roze en beige staan je het mooist.

Olijfteint
Karamelkleurige lipsticks staan jou het mooist. Deze is net iets donkerder dan je huid. Gebruik een lipgloss om de warmte van je huid te benadrukken.

Medium/mokka teint
Als je een lichtere kleur roze gebruikt, zullen je lippen er echt uit springen. Vooral als hij iets lichter is dan je huid. Bij een mokka teint staat dit ook mooi. Zorg er dan wel voor dat je een gloss gebruikt met een gouden glinstering, anders kan het nogal “doods ogen.”

Donkere teint
Heb je een donkere teint? Speel dan vooral met highlights en schaduwen! Een nude kleur iets lichter dan je huid staan jou mooi. Smeer een beetje lipgloss voor een natuurlijke look.

READ NEXT
5 make-up trends die je moet uitproberen
3 onverwachte manieren om lipstick te gebruiken
Zo krijg je een mooiere huid terwijl je slaapt

PHOTO CREDITS: totalbeauty