How to: style a shirtdress

Heb jij al een shirtdress in je kast liggen? Nog niet (misschien nog geen tijd gehad om ‘m te shoppen?). Dan moet je er zeker even één aanschaffen want het is namelijk een item dat iedereen staat. Je kunt ‘m op heel veel manieren combineren en hij is ook nog eens very stylish. Draag ‘m in de zomer met blote benen en op de iets frissere dagen met een broek eronder. Maar kun je wel een portie stylingadvies gebruiken? Kijk dan gauw verder want wij hebben een paar very pretty inspiratiebeelden en tips voor je op een rijtje gezet. En natuurlijk de mooiste shirtdresses om te shoppen!

Vind je het iets te koud voor blote benen? Draag de shirtdress dan with a nice pair of jeans of andere tight fitted broek en een paar killer heels!

Wat je ook kunt doen is een top of trui over je shirtdress dragen. Dit geeft ‘m gelijk een hele andere uitstraling. Ga voor classy met een knappe top of voor stoer met een lekkere sweater!

De shirtdress is ook ideaal om dat echte beach gevoel in je outfit te creëren. Draag ‘m dan of course met blote benen, een paar espadrilles (zoals deze beauties van Chloé) en niet te vergeten een leuke summer hat!

Wil je ‘m op een vrouwelijke manier dragen? Accentueer dan je slanke taille door er een riem omheen te doen en er een paar killer heels bij te dragen.

Om de shirtdress een extra touch te geven kun je er een blouse in dezelfde (of andere) kleur omheen wikkelen. Ook hiermee accentueer je je vrouwelijke rondingen, show them ladies!

Of ga juist voor een stoere look door ‘m te combineren met een leather jacket of leren waistcoat en een paar knappen hakken! And you are ready to go.

Shop de items hier:

[show_shopthepost_widget id=”696611″]