How to: wear espadrilles

Ben jij al de trotse eigenaar van een paar mooie espadrilles? (Bekijk hier een paar Chanel inspired espadrilles). Wij zijn helemaal fan! Ze zijn op heel veel manieren te combineren en het zijn de ideale schoenen voor in de lente en de zomer. Naast lekkere schoentjes voor op het strand (over het strand gesproken, heb jij deze mooie bikini al gezien?), kun je ze ook super stylish dragen naar andere gelegenheden. Om je op weg te helpenhebben wij de mooiste street style beelden voor je verzameld, waarin espadrilles heel knap worden gecombineerd.

How to: wear espadrilles

Zo kun je ze bijvoorbeeld met een leather pants combineren met een sportief shirtje voor een stoere, casual look. Of kies voor een stoere look met een trenchcoat, een leather skirt en een wit T-shirt voor een classy, sophisticated outfit.

Espadrilles met print (zoals een tijger of panter print), staan geweldig in combinatie met zachte nude kleuren (dit zijn dé kleuren voor spring/summer!). Nude tinten zijn ideaal om een knappe spring look te creëren. Of ga voor een ripped, skinny jeans met een mooi (rood) leather jacket en een mooie chain handbag voor een vrouwelijke look…

[show_shopthepost_widget id=”629121″]