How To Wear: Hoeden

Hoeden zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. In de jaren 60 bombardeerde Jackie Kennedy de pillbox hoed tot een iconisch item. Tegenwoordig zijn het de celebraties die de hoeden weer nieuw leven hebben ingeblazen. Ze worden ermee gespot op de rode loper of in de allercoolste straten van New York (hoe kan het ook anders). En geef ze eens ongelijk want een hoed kan altijd én overal. Zoals je zomers zult kiezen voor een festival strohoedje of een verleidelijk grote strandhoed, zo draag je ’s winters een vilten of wollen variant. De hoed is een onmisbare accessoire omdat je je look een simpele twist kunt geven die het soms nét even nodig heeft. Modehuis Maison Michel weet ook hoe het moet (hij ontwierp onder andere een hoed voor Lady Gaga). Klik hier voor de mooiste exemplaren die geïnspireerd zijn op de hoeden van Maison Michel.

PS. Kun je daarnaast wel wat extra hulp gebruiken bij het kiezen van je outfit? No worries, met deze tricks van Manon zie je er altijd superstylish uit! Oh, en vergeet vooral niet om je nagels in een coole kleur te lakken (zo maak je er helemaal een feestje van). Klik hier om te checken welke nagellak kleur het beste matcht met jouw huidskleur. 

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »