Imitatieleren broeken die je nu wil shoppen

Als je aan een leren broek denkt, zien we eigenlijk meteen Ross voor ons die in de badkamer staat te klunzen met babypoeder. Naast dat zo’n leren broek best oncomfortabel kan zijn, is het bovenal gewoon zielig voor de dieren. Gelukkig is daar allang een oplossing voor gevonden: imitatieleren broeken.

Ze zijn betaalbaarder en 100% diervriendelijker. En de meningen zijn erover verdeeld, maar wij vinden ze ook nog eens lekkerder zitten.

Om jou een handje te helpen hebben wij de mooiste imitatieleren broeken voor je op een rijtje gezet. En nee, we hebben niet alleen super strakke leggings uitgezocht waarmee je een uur bezig bent om je erin te wurmen. Een comfortabele fit is een must en daar hebben we rekening mee gehouden. De imitatieleren broeken die wij hebben uitgekozen hebben allemaal een verschillend model, zodat er voor alle leeftijden iets tussen zit. Hoe fijn is dat?

[show_boutique_widget id=”892159″]

Zoe Karssen shorts

Zoe Karssen is een mega succesvol en nog jong Nederlands label dat super fijne basic en off-duty cool items ontwerpt. Na de oprichting in 2010 groeide

Lees meer »