In deze trends mag je het komende jaar investeren

New year, new trends. In 2018 waren er zeker een aantal eye catching trends, maar ook in 2019 zijn er genoeg trends. Benieuwd wat de nieuwe trends in 2019 worden? Lees dan snel verder.

Cycle shorts > Dad shorts

Waar in 2018 de meningen echt over waren verdeeld, de cycle shorts. Deze trend is (helaas) nog niet over. We zijn bang dat we het nog veel gaan zien in de lente van 2019. Wij zelf zijn er niet bepaald fan van… Het kan al snel ordinair eruitzien, kijk maar naar Kim en haar zusjes. Het is niet voor niets dat we in de jaren 70 al afscheid namen van dit broekje.

Gelukkig is er nog een andere trend, namelijk de dad shorts. Deze shorts hebben een losvallend model. Ze lijken op een sportbroekje die je vader vroeger droeg. Dit broekje zit niet alleen lekkerder in de zomer, maar het staat ook beter bij je figuur.

https://www.instagram.com/p/BksnMbBginB/?utm_source=ig_embed

Koraal trendkleur > Koeienprint

Hoewel het de trendkleur is van 2019, is koraal niet heel makkelijk te combineren. Natuurlijk zit je altijd goed in combinatie met een zwarte skinny jeans, maar heel veelzijdig is de kleur niet.

Daarom kiezen wij liever voor nog een printje in onze kledingkast. De leopard print is echt onmisbaar geworden in onze kledingkast. Ook de slangenprint heeft een plekje in ons hart gekregen. En daar voegen we dit jaar de koeienprint aan toe. Wil je niet meteen lijken op een cowgirl? Kies dan voor een accessoire met deze te gekke print.

 

Matrix zonnebrillen > Grote zonnebrillen

Laten we eerlijk zijn. De Matrix zonnebrillen zagen er afgelopen zomer leuk uit, maar waren niet heel praktisch… De zonnebrillen zijn niet voor iedereen weggelegd. En laten we daarom de trend in 2018 houden en overstappen naar de nieuwe trend, de oversized zonnebrillen

De oversized zonnebrillen zijn de trend van 2019. Geef je outfit net die touch met een grote zonnebril. En wat natuurlijk ook erg handig is met deze zonnebril, is dat het je wallen bedekt! Shop de oversized zonnebril in verschillende monturen, kleuren of juist speciale details. De oversized zonnebrillen zijn deze zomer helemaal back! 

 

Op zoek naar een nieuw kapsel?
> 5 haarkleurtrends voor het nieuwe jaar

Deze trends komen altijd weer terug
7 trends die je over 50 jaar nog steeds aan kan