Instagram hotspots: Eindhoven

Instagrammable hotspots zijn tegenwoordig helemaal hot. Je moet naast een lekkere maaltijd of een goede kop koffie, ook een leuke foto kunnen maken. De hotspots in Amsterdam kennen we nu wel, daarom dat we deze keer voor een andere stad zijn gegaan. In dit geval in het gezellige Brabant. We hebben het over Eindhoven (de gekste). We hebben de 5 leukste hotspots voor je op een rijtje gezet.

Café Thomas

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Grote kans dat je al foto’s die hier genomen zijn op Instagram hebt langs zien komen. Café Thomas bestaat al een lange tijd, maar is onlangs helemaal vernieuwd. Het interieur is PERFECT. Alles is roze met gouden details. We love it. 

 

https://www.instagram.com/p/Bqg4QpiFv4B/?hl=nl

Restaurant Victoria

Ook dit restaurant wordt door de Brabanders en Limburgers onder ons regelmatig gebruikt voor een kiekje op Instagram. Het interieur is erg mooi. Vooral de donkerblauwe velvet bank is een favoriet van velen.

 

https://www.instagram.com/p/BdxcQIKHMn4/?hl=nl

Downtown Gourmet Market

Dit is een foodhal in de binnenstad van Eindhoven. Je kan er vanalles eten en het ziet er ook nog een erg gezellig uit. Het is er kleurrijk binnen en er hangen en staan overal planten. Dit geeft een soort van huiselijke sfeer.

 

https://www.instagram.com/p/Bo1INJzja3Y/

Zwart wit koffie

Een klein gezellig koffietentje. Het is ingericht in een industrieel thema. Super leuk dus. Je kan er heerlijke koffietjes drinken en de lunch is top. Daarnaast kan je er ook terecht voor je dagelijkse gembershot.

 

https://www.instagram.com/p/Bf53E1gAV36/

Onder de Leidingstraat

Bij deze mini bio supermercado is shop je de leukste kookboeken, kookproducten en lekkerste producten. Heb je geen zin om je eigen bammetjes te smeren? Ga dan voor een gezonde maaltijd bij Onder de Leidingstraat

 

https://www.instagram.com/p/BnHMR6Sh65T/

 

Deze hotspots wil je ook zien
>HOTSPOT: Bouclé in Spakenburg
>De fijnste hotspot om te shoppen op dit moment

 

PHOTO CREDITS UNSPLASH