Items die je kan delen met je vriendje op vakantie!

Ga jij bijna op vakantie met je boo? Lucky you! Je slaat namelijk twee vliegen in één klap. Het is natuurlijk heel gezellig om met je boyfriend (of girlfriend) op vakantie te gaan maar er is nog een véél groter voordeel (sorry babe): jullie kunnen items delen! En zo bespaar je ook weer ruimte in je koffer. Ideaal toch? Dit zijn de items die jullie kunnen delen.

Items die je kan delen met je vriendje op vakantie!

[show_shopthepost_widget id=”876800″]

Singlet

Zoek je nog een leuk shirt voor naar het strand of juist een sexy top for dinner? Pak dan één van zijn singlets. Deze staat super leuk over jouw bikini of sexy BH! (bekijk ook eens deze BH’s met sexy achterkant).

Pet

Ja, zijn pet kan jouw beach look een hele stoere finishing touch geven. Vandaag is die leuke pet dus van jou!

Blouse

Een oversized blouse is helemaal in de mode! Zijn blouse is hier natuurlijk ideaal voor. Rol wel even de mouwtjes op zodat die toch nog iets vrouwelijker wordt.

Jeans

Zin in een lange broek? Pak gewoon even zijn jeans. Rol de onderkant een beetje op en combineer de boyfriend jeans met een paar knappe heels en een camisole en je ziet er very stylish uit!

T-shirt

En of je nog niet genoeg van zijn kleding hebt geleend kun je ook gewoon zijn lekkere t-shirts dragen. Stop ’m in je denim shorts of knoop het t-shirt op voor een leuke summer look!